Modeli koji se po bilo čemu izdvajaju u odnosu na “standarde” modne industrije uvek se smatraju pravim draguljem, no, borba koja njima predstoji da bi ih neko “pogledao” na taj način uvek je mučna. Od negativnih komentara, preko retkih komentara podrške, pa sve do iskrenog priznanja – put je dug, težak i definitivno trnovit. No, na kraju, ove devojke su uspele da zauzmu svoje mesto u modnom svetu, a zahvaljujući njima jasno nam je – svaka žena je lepa i savršena baš takva kakva jeste!

Ešli Smit

Ešli je prepoznatljiva po razmaku između zuba, za šta bi se očekivalo da je veliki “no-no” u svetu mode u kojem modeli treba da izgledaju savršeno, perfektno i besprekorno. Ipak, kako Ešli kaže, nije imala problema sa neprihvatanjem od strane dizajnera zbog čega je jako srećna. Osim modelinga, Ešli voli crtanje i arhitekturu, krasila je stranice magazina “Vogue” i “Glamour”, a bila je zaštitno lice brendova Levi’s i Gap

esli Modeli koji svojom neobičnom lepotom osvajaju svet mode

Maša Tjelna

Nina Ricci, John Galliano, Givenchy i mnoge druge modne kuće očarane su devojkom koja ima najkrupnije oči na svetu. Mašu često upoređuju sa vanzemaljcima, a ona je prva koja je pokrenula “trend” neobičnih modela.

masa Modeli koji svojom neobičnom lepotom osvajaju svet mode

Sabina Karlson

Prirodna riđa kosa, nestašne kovrdže, pegice svuda po licu, razmak između suba, veličina plus-size: Sabina se ne može pomešati ni sa jednim drugim modelom, a ova Šveđanka obožava sebe i sve što je lepo i prirodno poput nje same.

sabina Modeli koji svojom neobičnom lepotom osvajaju svet mode
Comments