“Kapa glavu čuva” je izreka koja je u potpunosti tačna, ali možemo istaći još jednu našu: “Kapa glavu krasi”. Možda izbegavaš da ih nosiš da bi ti frizura ostala što duže u prvobitnom stanju, jer zaista ne bude ista nakon skidanja kape (ali i to se da brzo popraviti). Ne odbacuj tek tako ovaj aksesoar koji može da bude najatraktivniji detalj tvog stajlinga – čak i bolji od svake frizure.

Ove jeseni je nešto drugačija ponuda od klasičnih, štrikanih kapa na koje si navikla. Uvedi malo prijatne promene i nabavi sebi novu trendi kapu ili šešir koje ćeš vrlo brzo zavoleti. Da bismo ti pomogli pri odabiru, predstavljamo ti modele koji su sezonski predstavnici ovog aksesoara!

Beretka

Šešir – kapa koja može biti vunena, platnena, pa čak i kožna, stil je koji dolazi iz Francuske i Španije. Asocijacija na nju su često i vojna i policijska lica koja imaju svoju uniformisanu beretku. Doprinosi elegantnom izgledu, ne pokriva celu glavu u potpunosti tako da je više detalj, nego što štiti od hladnoće. Idealna je zamena za šešir onda kada se on ne uklapa uz tvoj stajling, a svakako odiše specifičnim stilom, što će i tebe učiniti posebnom kada je budeš nosila.

beretka 1 Modeli šešira koje ćeš sigurno želeti da nosiš ove jeseni i zime
Comments