Nekada je Pepeljuga sa svojom staklenom cipelicom bila ispunjenje snova svake devojčice. Kasnije se bajka kanalisala u nakit, pa su devojke želele skupocene ogrlice, minđuše ili mnogo-karatno prstenje. Danas je izgleda i to prolazna stvar, pa žene žele mnogo više. Brushalter od milion dolara zvuči sjajno! Deo veša koji svaka žena nosi, izgleda da je prešao na daleko viši nivo i da bi ga neko posedovao, mora oko milion dolara da odvoji za njega, a gde će ga obući, e to je već druga bajka…

Ovo su modeli koji su imali priliku da zakorače u tu bajku i da, makar tokom snimanja, na sebe obuku ovaj neobičan “komad” nakita.

Kendis Svonepul

“Kraljevska Fantazija” brushalter, komad vredan 10 miliona dolara, ponosno je nosila prelepa Kendis na reviji Victoria’s Secret. Napravljen je od 18-karatnog zlata i ukrašen je sa 4,200 dragih kamenja, dok rubin koji visi na sredini ima neverovatnih 52 karata.

Kendis Svonpul Modeli u modernim bajkama: Brushalteri za milionere!

Alesandra Ambrosio

Brushalter “Cvetna Fantazija” vredan je 2,5 miliona dolara, i napravljen je od žutog i roze zlata, sa dodacima rubina, safira, dijamanta i ametista i 20-karatnim dijamantom u sredini. Kaiš, koji je dodatak uz brushalter ima preko 5,000 dragog kamenja.

 Modeli u modernim bajkama: Brushalteri za milionere!

Miranda Ker

“Fantazija blaga” brushalter je definitivno najbolje stajao australijskom modelu. Vredan je 2,5 miliona dolara i u sebi ima 3,400 kamenčića, dijamanata i perli.

Miranda Ker Modeli u modernim bajkama: Brushalteri za milionere!

Karolina Kurkova

Češki model je ponosno nosila brushalter vredan 6,5 miliona dolara nazvan “Srce u Vatri” i sastavljen je od 2,000 dijamanata.

Karolina Kurkova Modeli u modernim bajkama: Brushalteri za milionere!

Adrijana Lima

Za ovu manekenku je 2 miliona vredan brushalter bio malo, s obzirom na to da zarađuje mnogo više. Skladno posuti topazi i dijamanti, odlično su se složili uz Limine oči.

Anrijana Lima Modeli u modernim bajkama: Brushalteri za milionere!

Ivana Spasojević

Comments