16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

107 Moderne dnevne sobeVaš stil se ne ogleda samo u odevnoj kombinaciji koju nosite već i u načinu na koji uređujete svoj dom. Dnevna soba, centralna prostorija u stanu ili kući, u potpunosti reflektuje ukus i stil onih koji u njoj borave. U dnevnoj sobi provodimo najveći deo dana, sa porodicom ili prijateljima, stoga ovog leta možete da je modernizujete i sebi ulepšate boravak u njoj.

Moderan stil karakterišu jednostavne i pravilne linije, neutralna paleta boja i geometrijski oblici asimetrično raspoređeni u prostoru.

Pomalo neobičan trend ove sezone predstavljaju tapacirani stolovi koji su u isto vreme funkiconalni i predstavljaju lep ukras. Arhitekte i dizajneri enterijera su ovog leta za belu boju na zidovima. Nekolicina istih ističe i ciglu u enterijeru kao odraz tradicionalnosti u kombinaciji sa modernim linijama nameštaja, na zidovima ili oko kamina. Spoj crvene i bež nijanse se pokazala kao veoma popularna. Dnevni boravak obojen ovakvim tonovima će ambijentu dati dozu elegancije i prefinjenosti.

Ukoliko vaš dom u jednom prostoru obuhvata i kuhinju i dnevni boravak, zidove okrečite u bilo koju svetliju nijansu. Neka se nameštaj u kuhinji i dnevnoj sobi slaže u tonovima, ali ne i u materijalima. Ne zaboravite na detalje: zavese, lampe i jastučiće. Hit ove sezone su zavese na pruge ili pak one providne. Neobični lusteri i lampe su uvek pravo osveženje za vaš kutak. Danas se proizvode u najrazličitijim oblicima i bojama. Na jednobojne sofe naslažite jastuke sa cvetnim ili leopard printom.

Inspirativne fotografije vam mogu pomoći pri organizaciji prostora kojim raspolažete u vašem dnevnom boravku. Ako je soba dovoljno velika, sa jednostavnim drvenim policama i lampicama možete postići nešto jedinstveno i elegantno. Ukoliko je soba mala, odličan izbor su komode, koje će vam dati više prostora. Savet plus: Bez obzira na dizajn trudite se da odaberete garnituru, kauč ili fotelje koje su udobne. Uz dobar raspored i odabir nameštaja možete postignuti vizualno atraktivan i funkcionalan prostor.

97 Moderne dnevne sobe 714 Moderne dnevne sobe 620 Moderne dnevne sobe 519 Moderne dnevne sobe 325 Moderne dnevne sobe 234 Moderne dnevne sobe dnevni boravak2 Moderne dnevne sobe Modern Living Room Tables Decorating Ideas Moderne dnevne sobe
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice