Proleće nam je stiglo, svi smo nekako euforični i srećni zbog lepog vremena i odmora koji uveliko planiramo, a žene ne bi bile žene kada odmah ne bi razmišljale šta bi na sebi mogle da promene i da zablistaju tokom vrelih dana koje dolaze. Pa kako to obično biva, ako želite da osvežite svoj izgled i da se osećate moćno, počnite od frizure. Ako se pitate koja dužina kose je ovog proleća u modi, odgovor je srednje duga i duga kosa, a što se frizura tiče, izbor je zaista šarenolik i atraktivan.

Pre nego što počnemo da nabrajamo kakve će to frizure dominirati, prvo i osnovno pravilo jeste da učinite sve u svojoj moći da vaša kosa deluje negovano i zdravo jer duga kosa mora da izgleda sjajno kako bi zračila u svakoj prilici. Važno je naglasiti i da vaša kosa ne sme da bude predugačka jer onda gubi formu, kao i da boja treba da bude savršena kako bi joj se udahnuo život i kako bi izgledala što raskošnije. Pošto smo rezimirali da je za savršenu frizuru neophodna negovana i zdrava kosa, na redu je i da predstavimo hit frizure za ovo proleće i leto.

Bokserske pletenice

Zahvaljujući rijaliti zvezdi Kloi Kardašijan, žene širom sveta su se zaljubile u ovu frizuru, a devojke koje su probale da kike nose na ovaj način tvrde da je ova frizura savršena kako za treninge, trčanje i sportske aktivnosti tako i za odlazak na neku svečanu priliku, a kada nemate vremena da odete kod frizera ili da posvetite sate pravljenju savršene frizure. Sve varijante ove romantične frizure, od upletenih debelih pramenova do “neuredne” pletenice, izgledaju šik i sofisticirano.

Bokserske pletenice1 Moderne FRIZURE koje će dominirati ove sezone

Talasasta kosa i kruna od cveća

Ako prosto ne volite da preterano fenirate svoju kosu jer smatrate da je na taj način uništavate, a niste ni neko ko ima živaca da provodi dugo vremena pored ogledala da bi stilizovao svoju kosu, onda je ova frizura za vas najbolji mogući izbor. Ako jevaša kosa blago uvijena i duga, potrebno je samo da je očešljate i ukrasite krunom od cveća. Naravno, najbolje je izabrati prirodno cveće, ali i rajfovi ukrašeni ovim motivom su odlično rešenje.

Talasasta kosa i kruna od cveća Moderne FRIZURE koje će dominirati ove sezone

Punđa na sred temena

Da dobro ste pročitali, reč je o zaista neobičnoj punđi i frizuri. Zapravo kosu na ovaj način nekada su ukrašavali samuraji, a izgleda da je davni trend ponovo zakucao na vrata. Ova frizura zaista je simpatična i odličan izbor ako želiš da podignete kosu tokom vrelih dana, a dosadio vam je klasičan konjski rep.

Punđa na sred temena Moderne FRIZURE koje će dominirati ove sezone

Frizura “dve punđe”

Izgleda da će ovog proleća punđe i pletenice dominirati, a šta kažete za ovu, na prvi pogled totalno neobičnu i otkačenu frizuru? Ako želite bar na trenutak da se vratite u detinjstvo, frizura u stilu Mini Maus je rešenje broj jedan, a kosa stilizovana na ovaj način zaista izgleda privlačno i slatko. Vredi probati zar ne?

Frizura dve punđe Moderne FRIZURE koje će dominirati ove sezone
Comments