Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

U zavisnosti od izgleda vaše venčanice izaberite neku od ponuđenih frizura. Ukoliko je vaša haljina klasičnog kroja i bez izreza, odaberite modernu updo frizuru. Takva frizura podrazumeva visoko podignuti prednji deo kose gde su šiške isfenirane u stranu, a zadnji deo kose blago uvijen i spušten u prirodnu punđu pomalo nepravilnog oblika. Ovakva frizura  je odličan izbor u kombinaciji sa jednostavnom venčanicom. U kosu možete staviti nekoliko šnalica od kristala.

001 primary Moderne frizure za venčanje

Kod haljine koja otkriva ključnu kost i ramena savršeno će “leći” frizura koja se bazira na loknama, koje uvek deluju romantično. Ovakva frizura nije toliko zahtevna, dovoljno je da kosu navijete na viklere i ostavite je da stoji nekoliko sati (u zavisnosti od toga da li se lokne na vašoj kosi brže ili sporije formiraju). Nakon što skinete viklere prstima blago prođite kroz kosu. Ukoliko želite da vam frizura bude postojana, možete je naprskati lakom za kosu.

003 primary Moderne frizure za venčanje

Ukoliko je vaša venčanica u boemskom stilu takva treba da bude i vaša frizura. Interesantno je što kod ovakvih frizura nisu potrebni detalji za kosu da bi ona izgledala lepo i elegantno. Devojke i žene sa dugom kosom će lako napraviti ovakvu frizuru. Dovoljno je da kosu ispletete u pletenicu i zatim istu obavijete oko glave i učvrstite je šnalicom na potiljku. Dva pramena kose izvucite duž lica i blago ih uvijte figarom.

002 primary Moderne frizure za venčanje

Ako ste za svoje venčanje odabrali toaletu koja pokriva ključnu kost, vaša frizura takođe mora biti bazirana, poput prvog primera, na tome da je prednji deo kose podignut i da ukoliko imate šiške one budu isfenirane u stranu. Zadnji deo kose uvijte u blage talase, a deo gde se spajaju prednji i zadnji deo kose pričvrstite interesantnom velikom šnalom. Tako ćete dobiti više nego romantičnu frizuru.

004 primary Moderne frizure za venčanje

Veoma su moderne venčanice čiji je gornji deo baziran na širokoj brateli koja ide preko jednog ramena. Sa takvom haljinom možete ukombinovati frizuru čija se punđa nepravilnog oblika spušta na ono rame na kojem nije bratela. Ukoliko imate šiške možete ih uviti ili podignuti preko glave i zakačiti šnalicom na temenu.

005 primary Moderne frizure za venčanje

Moderne frizure su i one koje su bazirane na ribljoj kosti. Na ovakvu frizuru će se lepo složiti kratak veo ili veliki cvet kao detalj. Riblja kost je uvek romantična, a frizura je postojana i idealan izbor u kombinaciji sa venčanicama najrazličitijih krojeva.

006 primary Moderne frizure za venčanje

Dame koje imaju dugu kosu i žele da na svom venčanju ona bude puštena neka znaju da ravno isfenirana kosa nije u trendu. Moderna frizura počiva na nežnim talasima i cvetom u kosi zakačenim sa strane. Ovakva frizura se odlično slaže sa top venčanicama kao i sa onima koje imaju tanke bratele.

007 primary Moderne frizure za venčanje

Pletenica neobičnog oblika koju mogu napraviti mlade sa dugom kosom je prava inspiracija koja nam stiže sa modnih pisti i crvenog tepiha. Ovako ispletenu kosu nosite preko jednog ramena i budite sigurne da ćete imati modernu i ženstvenu frizuru.

Picnik collage6 Moderne frizure za venčanje

Sledeće subote u rubrici Wannabe Bride čitajte o elegantnim toaletama koje mogu poslužiti kumama i deverušama kao inspiracija za venčanje.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice