Neobične torbe, dezeni i oblici, nešto što do sada nismo videli, ali i klasične forme – sve je to predstavljeno na nedeljama mode širom sveta. A torba je jedan od glavnih segmenata vašeg celokupnog izgleda. Shodno tome, izbor torbe je izuzetno važan. Pogledajte šta je moderno ove godine, pa izaberite:

Mini torbe, kaiš-lanac

Stil šezdesetih – kratke suknje, cipele na špic i mini torbe – neki kreatori su izbacili u prvi plan. Mini torbe su zanimljive u jarkim bojama, a posebno su korisne jer ih možete nositi sa svim, kaiš možete prebaciti preko ramena ili ga jednostavno obmotati oko zgloba. Jednostavno, a efektno!

1Mini torbe Moderne torbe za proleće

Mini torba se skoro savršeno uklapa uz sve što obučete

Laserski rezani print

Prava modna poslastica – Ralph Lauren ove godine donosi torbe naglašenih boja i oblika. Novo u obradi torbe je laserski rezani print koji je primećen i u Mulberry kolekciji, pa te torbe izgledaju kao spoj kože i čipke.

2Laserski rezani print Moderne torbe za proleće

Crvena upadljiva torba

Animal print

Sve one devojke koje vole upadljive torbe biće srećne, jer je ove godine animal print, i uopšte svaki print, dobrodošao na torbama. Nitne isto tako ostaju poželjne i na odeći i na torbama. Louis Vuitton je predstavio novi trend – kockice – a Marc Jacobs i Fendi su spremno prihvatili. Takođe, ako želite nešto više, možete print na torbi prilagoditi printu na odeći, kao što su to uradili Moschino i Valentino.

3Kockice Moderne torbe za proleće

Izaberite torbu zanimljivog printa

Metalik

Metalik je već sezonama unazad nezaobilazan, pa je tako i ove godine. Međutim, ako želite nešto novo, možete izabrati prozirne torbe. Od stakla, plastike, jednostavnog dizajna, ali sa nekim efektnim detaljem, prozirna torba je pun pogodak.

4Prozirna torba Moderne torbe za proleće

Prozirna torba – ako nemate šta da krijete

Ranac

Ako ste pobornik sportskog stila (a i ako niste), obradovaće vas činjenica da je ranac doživeo svoj povratak na velika vrata. Sportske verzije ranaca prikazali su DKNY i Versus, dok je Hermes kreirao luksuzne kožne.

5Ranac Moderne torbe za proleće

Praktično, a ipak moderno – vratilo se doba rančeva

Izvori fotografija: lamodellamafia.com, trendnstylez.com


Aleksandra Aleksić je pomalo izgubljena u vremenu i prostoru (naročito u prostoru), gubi stvari i zapinje za svoja stopala. Obožava mačke lutalice i čokoladne išlere. Kad poraste biće pisac.

Comments