5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Savremeni roditelji više slušaju, poznaju i poštuju svoju decu, više pažnje posvećuju tome kako se dete oseća i kakvo je ono kao ličnost i biće, u nastojanju da mu pomognu da razvije svoje potencijale i ostvari sebe, nego što im je stalo da ono bude poslušno, da postiže uspeh u školi i da im okolina odaje priznanje kako imaju fino i vaspitano dete.

U odnosu prema detetu koje se zasniva na iskrenosti i poštovanju, na neposrednosti i validaciji svih emocija, jedna od važnih veština kojima suvremeni roditelji mogu naučiti svoje dete, za njegovu dobrobit, jeste kako da kaže NE.
To je nešto što će im u životu doneti mnogo više koristi na njihovom putu, nego pristojno ponašanje i poštovanje autoriteta i pristajanje na sve zahteve koje oni postavljaju. Razvijanje svesti o tome da sme da odbije ono što mu ne odgovara, razvija samopoštovanje i sampouzdanje i sposobnost donošenja odluka. A veština da se kaže NE na način koji ne povređuje druge, već samo izražava lični integritet, jedna je od važnijih životnih veština koje ni mnogi odrasli nisu savladali. Zato je treba učiti od malena, a kroz podučavanje deteta, roditelji i sami mnogo nauče o sebi – kao da su dobili šansu da sebe prevaspitaju onako kako odgovara njihovoj prirodi i potrebama.

Dots 💥 Todays details 🖤 #mbfw

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Editors choice