Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

1/3

Savremeni roditelji više slušaju, poznaju i poštuju svoju decu, više pažnje posvećuju tome kako se dete oseća i kakvo je ono kao ličnost i biće, u nastojanju da mu pomognu da razvije svoje potencijale i ostvari sebe, nego što im je stalo da ono bude poslušno, da postiže uspeh u školi i da im okolina odaje priznanje kako imaju fino i vaspitano dete.

U odnosu prema detetu koje se zasniva na iskrenosti i poštovanju, na neposrednosti i validaciji svih emocija, jedna od važnih veština kojima suvremeni roditelji mogu naučiti svoje dete, za njegovu dobrobit, jeste kako da kaže NE.
To je nešto što će im u životu doneti mnogo više koristi na njihovom putu, nego pristojno ponašanje i poštovanje autoriteta i pristajanje na sve zahteve koje oni postavljaju. Razvijanje svesti o tome da sme da odbije ono što mu ne odgovara, razvija samopoštovanje i sampouzdanje i sposobnost donošenja odluka. A veština da se kaže NE na način koji ne povređuje druge, već samo izražava lični integritet, jedna je od važnijih životnih veština koje ni mnogi odrasli nisu savladali. Zato je treba učiti od malena, a kroz podučavanje deteta, roditelji i sami mnogo nauče o sebi – kao da su dobili šansu da sebe prevaspitaju onako kako odgovara njihovoj prirodi i potrebama.

View this post on Instagram

Dots 💥 Todays details 🖤 #mbfw

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Editors choice