Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

1/3

Savremeni roditelji više slušaju, poznaju i poštuju svoju decu, više pažnje posvećuju tome kako se dete oseća i kakvo je ono kao ličnost i biće, u nastojanju da mu pomognu da razvije svoje potencijale i ostvari sebe, nego što im je stalo da ono bude poslušno, da postiže uspeh u školi i da im okolina odaje priznanje kako imaju fino i vaspitano dete.

U odnosu prema detetu koje se zasniva na iskrenosti i poštovanju, na neposrednosti i validaciji svih emocija, jedna od važnih veština kojima suvremeni roditelji mogu naučiti svoje dete, za njegovu dobrobit, jeste kako da kaže NE.
To je nešto što će im u životu doneti mnogo više koristi na njihovom putu, nego pristojno ponašanje i poštovanje autoriteta i pristajanje na sve zahteve koje oni postavljaju. Razvijanje svesti o tome da sme da odbije ono što mu ne odgovara, razvija samopoštovanje i sampouzdanje i sposobnost donošenja odluka. A veština da se kaže NE na način koji ne povređuje druge, već samo izražava lični integritet, jedna je od važnijih životnih veština koje ni mnogi odrasli nisu savladali. Zato je treba učiti od malena, a kroz podučavanje deteta, roditelji i sami mnogo nauče o sebi – kao da su dobili šansu da sebe prevaspitaju onako kako odgovara njihovoj prirodi i potrebama.

View this post on Instagram

Dots 💥 Todays details 🖤 #mbfw

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Editors choice