Nedavno je u Le Mansu održana modna manifestacija, nedaleko od Pariza, gradu poznatom po čuvenim trkama “Circuit des 24h du Mans”, koje okupljaju najveću svetsku elitu. Na istom mestu, sa pogledom na duge trkačke staze, organizovana je revija na kojoj je naša kreatorka Danka Karović predstavila svoju kolekciju od 23 modela, ujedno i našu zemlju. Kao specijalni gost imala je čast da zatvori modni događaj, a među učesnicima su bili i dizajnerka iz Holandije, dva francuska dizajnera, kao i modeli iz dobro poznate Galerie Lafayette.

danka karovic 2 880x1319 Modna dizajnerka Danka Karović oduševila na reviji u Francuskoj

Posle gala večere, zvanice su imale priliku da uživaju u unikatnim kreacijama naše dizajnerke, koje su rezultat njenih putovanja kroz život. Nastale sa željom da istaknu individualnost i udahnu slobodu duha svakom ko ih ponese, kao i sofisticiranu notu, Danka ističe da smo svi unikati i da takva treba biti i odeća. Raznovrsnost u kroju, koloritu, igra teksture samog materijala, ručno rađeni detalji su ono sto karakteriše njenu kolekciju. Revija je ispraćena filmskom muzikom, a na kraju u defileu se mogao čuti naš Đurđevdan, na šta su Francuzi odreagovali sa velikim oduševljenjem, kao i na kompletan show.

danka karovic 4 880x1067 Modna dizajnerka Danka Karović oduševila na reviji u Francuskoj danka karovic 7 880x1318 Modna dizajnerka Danka Karović oduševila na reviji u Francuskoj

Ovom prilikom kreatorka je odabrala nakit dizajnera Vojislava Žakule, koji su odlično ispratili njene kreacije. Boravak u Francuskoj, Danka je iskoristila i da snimi sjajan editorijal, čiji jedan deo možete videti u nastavku.

danka karovic 10 880x704 Modna dizajnerka Danka Karović oduševila na reviji u Francuskoj danka karovic 11 880x1173 Modna dizajnerka Danka Karović oduševila na reviji u Francuskoj danka karovic 12 880x660 Modna dizajnerka Danka Karović oduševila na reviji u Francuskoj DSC 0370 1 880x1321 Modna dizajnerka Danka Karović oduševila na reviji u Francuskoj
Comments