Megan Markl smo najpre upoznali kroz hit seriju Suits, koja ju je i proslavila, ali mnogo više na njenu popularnost i prepoznatljivost uticala je veza sa princom Harijem, pa od trenutka kada se saznalo za njih dvoje svi rado govore o ovoj devojci koja je oduševila na mnogo načina. Jedan od njih svakako je i njen stil, modni ukus, koji su čak doveli do toga da mnogi kažu da se “tron” Kejt Midlton ljulja pred odevnim kombinacijama Marklove. Dok ne postane deo kraljevske porodice o tome će se pričati, a mi već sada možemo nju da predstavimo kao uzor i savršenu modnu inspiraciju.

Megan ume na odličan način da prikaže kako to izgleda klasičan boho stil koji spaja ležernost sa ženstvenošću, što je ona postigla dugom, čipkastom haljinom u kombinaciji sa crnim pojasom i belim salonkama.

megan markl 1 Modna inspiracija: Megan Markl

Pravi ženstveni look za smelije, devojke koje prate trendove, ali ih uklapaju sa svojom ličnošću. Odlična inspiracija za letnje, hladnije večeri i šetnje.

megan markl 2 Modna inspiracija: Megan Markl

Da devojka može da izgleda neizmerno provokativno i seksepilno, a da je “zakopčana do grla”, Megan je mnogo puta pokazala, ali savršen primer za to je ova kombinacija kratkog šortsa sa belom košuljom i sakoom, te odličnim izborom aksesoara.

megan markl 3 Modna inspiracija: Megan Markl

Business lady u njenoj interpretaciji podrazumeva savršen spoj atraktivnog i poslovnog u jednom.

megan markl 4 Modna inspiracija: Megan Markl
Comments