Povratak u kancelariju trenutno je samo san koji će neko vreme ostati neostvaren, ali činjenica da je sada naše radno okruženje naš dom, takođe dozvoljava eksperimentisanje. U potrazi za najzanimljivijim “kućnim stajlinzima” u istoriji televizije i filma, od Sarah Jessice Parker u seriji “Sex and the City” do Meryl Streep u komediji “She-Devil”, izdvajamo deset odevnih kombinacija koje bi vas mogle inspirisati čak i ako ne napuštate svoje domove. Sigurni smo da će ovo veoma dobro uticati na vaše raspoloženje, ali i produktivnost!

Meryl Streep u komediji “She-Devil”

Poput glamurozne spisateljice romansi Mary Fisher u filmu “She-Devil” iz 1989. godine, Meryl Streep je “žena koja ima sve” – uključujući impresivnu kolekciju šerbetno-ružičastih dvodelnih odevnih komada koje daju neosporan osećaj razdraganosti kada zavirite u njen garderober.

Sarah Jessica Parker u serijalu “Sex and the City”

Većina nas zamišljala je sebe kao Carrie Bradshaw dok noću kuca poruke ili radi za svojim laptop računarom i evo idealne prilike da uđemo u njen lik. Bilo da je u neobaveznoj šetnji, šopingu, na kafi sa prijateljicama, dejtu sa nekim frajerom ili da sedi i piše u svojoj dnevnoj sobi, divimo se njenom stilu koji je postao simbol stila moderne žene koja želi da bude svoja i autentična.

Keira Knightley u filmu “Colette”

Sjajan za žene koje se ne ponašaju ležerno – čak ni u karantinu. Oponašajući njenu pomalo dečačku, ali pažljivo odabranu garderobu uključujući stajliš bluze i kravate, osećaćete se podjednako sposobno za obavljanje svih radnih zadataka i multitasking kao spisateljica Sidonie-Gabrielle Colette dok se prilagođavate novom načinu rada.

Reese Witherspoon u komediji “Legally Blonde”

Reese Witherspoon je Elle Woods, devojka sa naslovne strane i jedna od najpopularnijih devojaka na losanđeleskom fakultetu koja kasnije upisuje studije prava na Harvardu. Uprkos tome što u jednom trenutku biva ismejana, od Elle smo u ovom ostvarenju naučili nekoliko važnih lekcija o samopouzdanju, ali i besprekornom stilu.

Comments