Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Povratak u kancelariju trenutno je samo san koji će neko vreme ostati neostvaren, ali činjenica da je sada naše radno okruženje naš dom, takođe dozvoljava eksperimentisanje. U potrazi za najzanimljivijim “kućnim stajlinzima” u istoriji televizije i filma, od Sarah Jessice Parker u seriji “Sex and the City” do Meryl Streep u komediji “She-Devil”, izdvajamo deset odevnih kombinacija koje bi vas mogle inspirisati čak i ako ne napuštate svoje domove. Sigurni smo da će ovo veoma dobro uticati na vaše raspoloženje, ali i produktivnost!

Meryl Streep u komediji “She-Devil”

Poput glamurozne spisateljice romansi Mary Fisher u filmu “She-Devil” iz 1989. godine, Meryl Streep je “žena koja ima sve” – uključujući impresivnu kolekciju šerbetno-ružičastih dvodelnih odevnih komada koje daju neosporan osećaj razdraganosti kada zavirite u njen garderober.

View this post on Instagram

#stateofmind #maryfisher💓👹

A post shared by Mau⚡️&frenchie Bianca🐶🐛 (@nothingimportant555) on

Sarah Jessica Parker u serijalu “Sex and the City”

Većina nas zamišljala je sebe kao Carrie Bradshaw dok noću kuca poruke ili radi za svojim laptop računarom i evo idealne prilike da uđemo u njen lik. Bilo da je u neobaveznoj šetnji, šopingu, na kafi sa prijateljicama, dejtu sa nekim frajerom ili da sedi i piše u svojoj dnevnoj sobi, divimo se njenom stilu koji je postao simbol stila moderne žene koja želi da bude svoja i autentična.

View this post on Instagram

Homeworking before Zoom 👩‍💻 #carriebradshaw

A post shared by Natalie Hand (@natlouhand) on

Keira Knightley u filmu “Colette”

Sjajan za žene koje se ne ponašaju ležerno – čak ni u karantinu. Oponašajući njenu pomalo dečačku, ali pažljivo odabranu garderobu uključujući stajliš bluze i kravate, osećaćete se podjednako sposobno za obavljanje svih radnih zadataka i multitasking kao spisateljica Sidonie-Gabrielle Colette dok se prilagođavate novom načinu rada.

Reese Witherspoon u komediji “Legally Blonde”

Reese Witherspoon je Elle Woods, devojka sa naslovne strane i jedna od najpopularnijih devojaka na losanđeleskom fakultetu koja kasnije upisuje studije prava na Harvardu. Uprkos tome što u jednom trenutku biva ismejana, od Elle smo u ovom ostvarenju naučili nekoliko važnih lekcija o samopouzdanju, ali i besprekornom stilu.

Editors choice