Modna kuća Mona godinama unazad stvara za žene! Svaka dama, odevena u neki od odevnih komada modne kuće Mona, zna da će uvek privući pažnju, gde god da se pojavi! Ona je graciozna, elegantna i posebna i upravo su to epiteti koje čelnici ove modne kuće potenciraju sa svakom novom kolekcijom. Kako su žene uvek u prvom planu, modna kuća Mona je odlučila da sve dame obraduje sjajnim popustima povodom 8. marta.

mona 1 Modna kuća Mona ti daruje za 8. mart!

Naime, u svim Mona prodavnicama traje akcija od -10% na kožne tašne, jakne i aksesoare, ali i akcija od -20% na aktuelnu kolekciju za proleće 2017. godine Akcija je već počela i traje sve do 8. marta, Dana žena.

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima! Modna kuća Mona danas 4. marta, u ponedeljak, 6. marta, i u sredu, 8. marta, poklanja po jedan kožni privezak jednoj našoj čitateljki. Sve što treba da uradite jeste da nam date odgovor na pitanje – Koji je najlepši poklon koji ste do sada dobile za 8. mart? i napišete ga ispod ovog teksta na našem sajtu. Najlepši odgovor nagradićemo divnim priveskom.

Napomena: Preuzimanje nagrada je u Beogradu, a dobitnice će biti kontaktirane za više informacija.

Dama koja je dala najlepši odgovor na pitanje “Ko je žena koja vas inspiriše i zbog čega?” je Svetlana Todorović! Čestitamo! Pratite nas i dalje jer vas čeka novo pitanje i nova prilika da osvojite kožni privezak modne kuće Mona!

Dama koja je dobila je dala najlepši odgovor na pitanje “Koja žena, po vašem mišljenju, ima besprekoran stil i zašto?” je Sanja Jovanov. Čestitamo! Pratite nas i dalje jer vas 8. marta čeka novo pitanje i nova prilika da osvojite kožni privezak modne kuće Mona!

Dama koja je dobila je dala najlepši odgovor na pitanje “Koji je najlepši poklon koji ste do sada dobile za 8. mart?” je Jasmina Makuljević. Čestitamo svim dobitnicama!

Fotograf: Dušan Milenković

Comments