Iako je u Emily in Paris reč o marketinškoj agenciji koja sarađuje sa luksuznim proizvodima, da se ne lažemo, serija je, u stvari, o modi. U drugoj sezoni smo imali prilike da vidimo mnoštvo odličnih kombinacija koje predstavljaju vrhunac francuskog šika. I njih uglavnom nije nosila protagonistkinja serije.

Ona je Amerikanka koja pokušava da se obuče kao Parižanka. I to se vidi po njenim modnim promašajima. Nekad pravi veoma dobre kombinacije, a nekad se to što obuče toliko ne uklapa da se zapitamo šta su stilisti serije mislili kada su je oblačili.

Modni promašaji Emily in Paris

Da počnemo sa najgorim i pređemo preko toga. Verovatno ste primetili da Emily voli da kombinuje različite šablone i mnogo boja. To nekad zaista ume da bude pun pogodak, ali u ovim slučajevima, nažalost nije.

U ovom outfitu već imamo toliko boja i šablona da nas oči bole. Emily nosi 3/4 pantalonice na štrafte, karirani šeširić, zelenu torbicu i print na kratkom džemperu. Jedino što je ovde usklađeno jeste da se svuda vide roze detalji. Sve ostalo je potpuno haotično. A tu su i bele rukavice bez prstiju koje su na celu ovu kombinaciju sasvim bespotrebne. Emily, bez preterivanja, ovde izgleda kao klovn.

Još jedna modna katastrofa jesu žute rukavice i žuta kapica. Ova dva predmeta se već prirodno ne slažu jedno sa drugim, a rukavice bez prstiju je već prilično teško uklopiti uz neki outfit. Zatim, tu su i jakna sa žutim detaljima, žuta torbica i šareni kombinezon sa narandžastim detaljima. Naglašavamo da jeste modni izazov kombinovati više različitih šablona i vrlo lako napraviti promašaj. Previše žutog. Zaista nam nije jasno ko bi se ovako obukao.

Comments