Obožavamo aksesoare! Obožavamo kada možemo da iskoristimo samo jedan komad kako bismo našu kombinaciju učinile ekstravagantnijom ili modernijom. Opšte je poznato da žene vole nakit i od toga ne bežimo. I nismo ogranične samo na skupe komade, na komade od plemenitih metala, već smo usmerene i na kvalitetnu bižuteriju, koja se i te kako nosi i na modnim pistama svetski poznatih brendova.

I svake godine nam se vrati bar minimum jedan aksesoar iz osamdesetih, devedesetih ili sedamdsetih. Volimo da ih prilagođavamo modernim tekovinama i volimo da dodamo tu retro šik notu. Ne znamo šta nam se sve sprema u 2020. godini kada je nakit u pitanju, ali je sa nestrpljenjem očekujemo! Ipak, imamo malu dojavu da će se jedan komad nakita, odnosno jedna prilično efektna ogrlica nositi i te kako u godini koja nam predstoji. I obećavamo – dopašće vam se. Možda ne na prvi pogled, možda ne ni u prvim mesecima, ali ćete joj se kao što to obično biva prikloniti negde sredinom godine i postaće zasigurno vaš omiljeni aksesoar. Tako to ide sa komadima poput ovog.

Na velika vrata chain ogrlice vratili su Bottega Veneta i Chloe. Svoju inspiraciju pronašli su u trendovima osamdesetih. Brend Bottega Veneta iskoristio je svoju ogromnu popularnost stečenu upravo ove godine da nametne sve ono što ga izdvaja od drugih. I u tome je jednostavno i lako uspeo. Ovom brendu pridružio se i brend Chloe, a ne sumnjamo da će im se naredne godine, kada su chain ogrlice u pitanju, pridružiti i ostali luksuzni brendovi.

Zato je baš sada pravo vreme da se odlučiš za svoj komad chain ogrlice? Naime, sigurno ćeš je nositi narednih 12 meseci, bez sumnje. I što je najvažnije – ove ogrlice možeš da nosiš uz bilo šta. Jutarnje kafe, poslovni sastanci ili noćni provodi mogu da idu uz ovu ogrlicu, odnosno ona može da vam obogati svaki stajling, bilo koja prilika da je u pitanju. 

I da – ako si sada zamislila da uz crnu rolku nosiš chain ogrlicu, ohrabrujemo te da je to i te kako dobra ideja! Elegancija koju sa sobom nosi crna rolka, biće upotpunjena sasvim jednostavnim, a prilično efektnim komadom. I da, naravno da možeš da je spojiš sa zlatnim minđušama za još bolji efekat.

Comments