Otkad je crvenog tepiha i prestižnih dodela nagrada, otad je i velikih modnih pogodaka i promašaja javnih ličnosti. Na osnovu prethodnih godina i ovogodišnjih kolekcija modnih dizajnera, predlažemo i predviđamo koji bi stajlinzi najbolje odgovarali svetskim lepoticama koje su prošlih godina izgledale sjajno.

En Hatavej (Anne Hathaway) je prošle godine nosila svetlucavu haljinu Nina Ricci na jednoj dobrotvornoj manifestaciji u Njujorku. Ove godine nas uopšte ne bi iznenadilo da za jednu od manifestacija odabere zavodljivu haljinu Nina Ricci sa tufnastom čipkom koja pripada ovogodišnjoj kolekciji proleće/leto.

slika 141 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Vrlo dobro možemo da zamislimo En u crnoj eleganciji

Mlada, divna, francuska glumica Marion Kotijar (Marion Cotillard) i prošle godine je bez ustručavanja eksperimentisala sa svojom ekscentričnošću. S obzirom da znamo koliko voli Dior, ubeđeni smo da će ove godine poneti barem jednu njihovu kreaciju. A ova bi joj divno stajala.

slika 234 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Prošle godine u ekscentričnoj varijanti crne haljine, a ove godine sredina između klasičnog i avangardnog?

Džesika Častejn (Jessica Chastain), koja je prošle godine bila nominovana za Oskara, na Venecijanskom filmskom festivalu predvodila je eleganciju. Mislimo da bi ova nežna haljina koja liči na njen stil, bila ujedno i njen odabir na jednoj od ovogodišnjih manifestacija.

slika 321 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Da li će ove godine ostati verna svojoj omiljenoj boji, a i modnom dizajneru?

Za Emili Blant (Emily Blunt) okrenulo se mnogo glava na crvenom tepihu, na ovogodišnjoj premijeri filma “Petogodišnja veridba” (The Five-Year Engagement). Ona je nosila crnu haljinu ukrašenu upadljivim zelenim šarama, a ove godine Emili bi nas sve oborila s nogu kada bi obukla moćnu, šljašteću haljinu koju je dizajnirao mladi Džejson Vu (Jason Wu) .

slika 419 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Hoće li klasiku Emili ove godine probuditi šljokicama i haljinom interesantnog kroja?

Jedna od najboljih svetskih glumica Meril Strip (Meryl Streep) na dodeli Oskara 2009. godine odlučila se za sivu haljinu od svile. No, da li će se možda Meril odlučiti da modernizuje svoj izgled, a s druge strane ostane verna klasičnoj sivoj? Odlično bi joj pristajao otvoren dekolte koji i sama preferira, kao i čitava haljina sa “sirena-suknjom” koja je ove godine vrlo moderna.

slika 513 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Meril ne krije svoje godine, a osim u filmu, ni ne pokušava da bude ono što nije - kako u životu, tako i u modi

Ejmi Adams (Amy Adams) voli jednostavne haljine poput ove Armanijeve crne. Ove godine moraće ozbiljno da poradi na svojoj posebnosti, pa se nadamo da će se ponovo ugledati na Armanija, ali sada puno originalnijeg i urbanijeg.

slika 68 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Nadamo se da će Ejmi oživeti svoj stil uz pomoć predivne plave boje

Holivudska “porcelanska lutka” Amanda Sejfrid (Amanda Seyfried) nikada nije krila svoj beo, aristokratski ten. Naprotiv, ona ga vrlo često ističe crvenom bojom, što je učinila i na dodeli Oskara 2009. godine kada su se svi oduševili njenom haljinom Valentino. Sada očekujemo klasične bordo nijanse, u vidu Valentinovih ovogodišnjih haljina.

slika 75 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Hoće li Amanda popularnost crvene kratke haljine sa mašnom zameniti klasikom bordo toalete?

Uz pomoć haljine Versace Nikol Kidman (Nicole Kidman) je na dodeli Zlatnog globusa prošle godine učinila pravi modni trik za oči javnosti. U haljini je izgledala visoka i vitka. Naš ovogodišnji izbor za nju je srebrna haljina Chanel, koja bi na njoj imala isti učinak kao i pomenuta Versace.

slika 88 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Zanosna Nikol Kidman pažljivo i spretno bira svoje odevne kombinacije za crveni tepih

Zoi Dešanel (Zoe Deschanel) bila je prelepa u crvenoj haljini sa slojevitom suknjom. Ne vidimo je često u prugama, te bismo ove godine voleli kada bi nas iznenadila haljinom pune dužine koju je kreirao Oskar de la Renta (Oscar de la Renta), a već možemo i da zamislimo kako bi monotoniju crne i bele boje razbila šarenim nakitom.

slika 97 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Lepoj Zoi svakako stoji sve što obuče

U haljini koja se nalazi na granici između crvene i narandžaste boje, Rejčel Vajs (Rachel Weisz) je izgledala skromno, jednostavno i lepo. Iskreno bismo joj preporučili da ove godine postane mnogo smelija i da nas ostavi bez daha u crvenoj kreaciji Alexander McQueen.

slika 106 Modna predviđanja: Šta će zvezde nositi na ovogodišnjim dodelama?

Malo ko bi se usudio da ponese McQueen kreaciju, a da li je Rejčel jedna od njih?

A hoće li zvezde izgledati bolje ili gore od naših zamisli i pretpostavki, ili možda baš isto, preostaje nam da vidimo.


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim blogom Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Comments