Poznata hrvatska modna blogerica i stilistica Barbara Repe (ar-ar) godinu na zalasku pozdravlja velikim blagdanskim modnim editorijalom “Blagdanski Noir”, kojeg svi s nestrpljenjem očekuju.

Kao i prijašnjih godina, Barbara Repe udružila je snage s nekim od najjačih imena hrvatske modne scene u stvaranju ove nesvakidašnje blagdanske modne priče, te ponovno snimila zanimljiv modni editorijal. U modni pozdrav 2013. godini uključili su se: Matija Vuica, Ivica Skoko, Boris Pavlin, te Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, koje potpisuju poznati brend Boudoir.

ar ar blagdani 678 Modna priča i Barbara Repe

Dizajneri Perwoll FASHION.HR-a i Schwarzkopf Cro a porter-a ustupili su neke od svojih najznačajnijih komada iz kolekcija da zablistaju ispred objektiva poznate hrvatske fotografkinje Mare Milin, koja je još jednom pokazala svoju kreativnost i umijeće iza objektiva.

ar ar blagdani 589 Modna priča i Barbara Repe

Nakon prošlogodišnje modne bajke zvane Orašarkoja je izazvala oduševljenje u medijima, na radu je totalni zaokret.

Inspiracija za ispraćaj 2013. godine pronađena je u svima dragom vremenu starog Holivuda, ali s dozom Noir elemenata u sebi. Ono što je najvažnije, elementi su snažne, senzualne, ali nadasve ženstvene žene koja zna što želi. Ženu koja jedva čeka slavlje, radost blagdana i koja će se ovih blagdana prikazati u svom najboljem svjetlu!

ar ar blagdani 412 Modna priča i Barbara Repe

“Željela sam napraviti editorijal koji se razlikuje od svih prethodnik do sada. Nešto senzualnije, mračnije i snažnije, a vjerujemo da smo to i uspjeli. Isto tako, volim dekadenciju glamura prošlog stoljeća i vjerujem da smo i to uspjeli maksimalno dočarati. Za ovaj editorijal kombinirala sam različite teksture i materijale koji su se izvanredno uklopili u zanimljivo okruženje ‘Tom Tom’ kluba. Raditi s Mare je bilo nevjerojatno iskustvo i najbitnija je povezanost u ideji i realizaciji. Tim je bio savršeno uigran, te je na najbolji mogući način uspio sa mnom realizirati ovaj editorijal!”, izjavila je Barbara Repe.

Nevjerojatni editorijal od čak 16 fotografija u cijelosti potražite na sajtu.

ar ar blagdani 201 Modna priča i Barbara Repe

Kao asistent fotografa našao se mladi i talentirani Zvonimir Ferina. Make up potpisuje Nikolina Gega, frizure Nikola Solenički/Kevin Murphy i veliko hvala “Tom Tom” klubu na ustupljenom prostoru.

 

Comments