241 Modna razglednica (avgust, 2012)

Blistajte u avgustu

Mesec letovanja, mesec Olimpijskih igara, mesec letnjih ljubavi… Nadam se da ovu razglednicu čitate pod nekom palmom, dok ispijate svežu limunadu u zagrljaju koji vam prija. Ukoliko sve to prelazi granicu realnosti i trenutno ste na poslu ili učite kod kuće, ne očajavajte, i vaših pet minuta u ovom avgustu će doći. Ovu razglednicu posvećujem svima vama koji ste ovog avgusta predani radu. Sa svojim omiljenim magazinom plovićete svetom, zaviriti na najvažnije događaje i okusiti pozitivnu stranu života.

Istina je da se svaki trud isplati i da se snovi ostvaruju. Možete sada da očajavate što trenutno niste udaljeni kilometrima od grada i obaveza, no prave stvari uvek stižu u pravom trenutku. Verujte u svoje snove jer budućnost, ipak, pripada onima koji znaju da sanjaju.

Ovog meseca prelazićemo kulturne i društvene razlike. Limiti ne postoje kada je u pitanju kreativnost. A naša reč će u ovom avgustu biti posebno osunčana, bojama umetnosti, mode, muško-ženskih odnosa i svih onih realnih situacija o kojima se ćuti. Mnogobrojna redakcija Wannabe Magazine-a će vas uvesti u nezaboravan avgust. Možete nas sresti na ulicama glavnog grada sa kamerom u ruci i na najboljim žurkama u gradu. Ulovićemo vaše najbolje odevne kombinacije i dopustiti vam da budete modna inspiracija našim mnogobrojnim čitaocima.

Zakoračite u letnji mesec sa nama i učinite ga posebnim!

Ukoliko imate za nas neku kritiku, pohvalu ili savet, možete mi pisati na email jovana@wannabemagazine.com.

Untitled 11 Modna razglednica (avgust, 2012)

Fotografija: Jean-Francois Nicollet

StajlingTijana Žunić, Ivan Golubović

Jakna i suknja: Jovana Marković

Majica: Mango

Minđuše: City Fashion

Cipele: Aldo

Šminka i frizura: Sanja TheLine


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni, a jedan sanja na stranicama bloga Blueberries and Jeans.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments