jovana112 Modna razglednica (jul, 2012)

Leto nas zove

Postoje čarobni trenuci kada u vaš život ušetaju ljudi dostojni divljenja i potpuno ga preokrenu. Nauče vas da se smejete očima i da gledate srcem. Nauče vas da, ukoliko vas sopstveni snovi ne plaše, onda nisu dovoljno veliki i dostojni trošenja vremena, kao i to da svaki skok u budućnost mora biti skok u najbolje, jer život se piše samo jednom bojom. I što pre shvatimo vrednost trenutka koji udišemo i boje oko nas, nešto što se zove “savršen život” može da počne.

Sreću su definisali mnogi, a dostizali je samo oni hrabri. Leto miriše na sreću i sezona odmora može da počne! Ukoliko planirate beg u neke egzotične predele, želim vam da svim čulima uživate u svojoj avanturi i da se vratite bogatiji za, makar jednu, životnu mudrost. Ostavite po strani, makar u julu, obaveze i priuštite sebi zaslužen odmor. Ako vam, pak, finansijske mogućnosti to ne dozvoljavaju, u svom gradu pronađite savršeno mesto za odmor. Iako zvuči kao kliše, ponekad je zaista najvažnije da ste u dobrom društvu.

Ovog meseca putovaćemo Srbijom, zavirićemo u njena prelepa mesta i upoznati vas sa običajima na moderan način. Pisaćemo vam sa svih krajeva sveta, i doneti modne poslastice sa najvećih događaja. Nastavićemo da vam ulepšavamo letnje dane duhovitim i iskrenim tekstovima. Čitav tim Wannabe Magazine-a vas poziva da ovog leta zablistate u punom sjaju!

Zakoračite u letnju avanturu sa fedorom na glavi i osmehom na licu. Pronađite svoj hlad, ali uvek gledajte na gore, u sunce.

Ukoliko imate za nas neku kritiku, pohvalu ili savet, možete mi pisati na email jovana@wannabemagazine.com.

Razglednica Modna razglednica (jul, 2012)

Fotografija: Jean-Francois Nicollet

Stajling: Tijana Žunić, Ivan Golubović

Bluza i pantalone: Predrag Đuknić

Ogrlica: City Fashion

Cipele: Aldo

Šminka i frizura: Sanja TheLine


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments