jovana2 Modna razglednica (jun, 2012)

U susret letu i novim uspesima

Drage dame i dragi džentlmeni,

Nadam se da uživate u svim bojama ovog proleća koje nas polako ali sigurno uvodi u još jedno nezaboravno leto. Idealno je vreme da uskočimo u sve one modne trendove o kojima iz dana u dan pišemo i da u lepršavim materijalima i pastelnim nijansama napravimo neke nove životne korake.

Bili oni mali ili veliki od važnosti je da predstavljaju vas. Samo se istinskim koracima može stići do cilja, a cilj ne treba postati sinonim za kraj ili završetak već samo jedan u nizu ostvarenih snova bez kojih život ne bi imao smisla.

U Wannabe Magazine-u kao što ste i navikli uvek neka novina. Za sve one koji bi želeli da nauče kako se piše blog, vest ili zanimljiv članak od sada će to moći da nauče u Školi web novinarstva. Više informacija o Školi web novinarstva možete pronaći ovde.

Sve ljubitelje modne fotografije, sasvim sam sigurna, oduševiće naš novi editorijal, dok će poklonici kulture i umetnosti moći da uživaju u vrhunskim tekstovima o ljudima koji su menjali svet. Neki zgodni momci su posetili našu redakciju i u junu će pozirati specijalno za pripadnice lepšeg pola. Naš mnogobrojni tim će nastaviti da iz dana u dan sa vama deli svoje najiskrenije reči.

Posebnu inspiraciju i ovog meseca pronalazimo u talentovanim mladim ljudima, te ukoliko smatrate da posedujete neki talenat možete ga podeliti sa nama. Prijavite se za Wannabe Talente i postanite deo sveta obojenog nijansama kreativnosti i posebnosti.

Ukoliko imate za nas neku kritiku, pohvalu ili savet možete mi pisati na email jovana@wannabemagazine.com.

Razglednica jun Modna razglednica (jun, 2012)

Fotografija: Jean-Francois Nicollet

Bluza: Sandra Lalović

Ogrlica: CREAM of Scandinavia

Šminka: Maja Jovanović (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Tatjana Miličić (Akademija Šobota)


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments