Čini se da se odavno nismo osvrnuli na modni svet iz ugla modnih blogera kao osoba koje i te kako mogu da nam posluže kao inspiracija za svakodnevne kombinacije. Iz dana u dan, modno “nebo” je sve bogatije blogerima koji se trude da prikažu svoj stil, da pokažu nešto drugačije u odnosu na ono što se već nudi, pa smo njih nekoliko izdvojili i stavili na listu onih koje bi trebalo svi da pratimo – naravno, zbog odličnih ideja za autfite i različite načine kombinovanja odevnih komada.

Veronika Helibruner je jedna od najviših modnih blogerki, makar da za njih znamo. Stoji iza bloga “Hey Woman” koji se ne tiče samo mode, već i nekih beauty saveta, ali i umetnosti. Iz dana u dan, prikazuje odlične street style kombinacije zbog čega je zaista za listu must follow.

Ukoliko nisi do sada čula za Sandru Hagelstamonda je to krajnje vreme bilo da se dogodi. Blogerka koju žene zaista obožavaju, jer prikazuje svoju zavisnost od cipela u pravom svom svetlu. Njoj su cipele pravi fetiš, te ih možemo videti u raznim modelima, dezenima, bojama… Ali i možeš da pronađeš odlične ideje za kombinovanje nekog autfita sa novim cipelama.

Comments