Prelistavamo februarske odevne kombinacije popularnih modnih blogerki i tražimo inspiraciju za osmišljavanje ličnog modernog stila.

Na modnoj adresi “Butterfly dreamer”, autorka bloga za ovu zimu predlaže crno-belu kombinaciju ukrašenu modernim detaljima, bez kojih nijedan autfit nije potpun. Ne zaboravite da je must have ove zime klasičan crni kaput i elegantan šešir.

anastasija 1 Modne blogerke: Februarska idila

Anastasija Milojević & anastasijastasha.blogspot.com

anastasija 2 Modne blogerke: Februarska idila

Anastasija voli šešire

Ljubitelje elegantnog stila privući će blog Dubravke Dodig, koja nam ove zime predlaže udobne i tople komade, kao što su kaputi i džemperi modernog kroja. Uz omiljeni džins ponesite duboke čizme i ušuškajte se u topli šal.

dubravka 1 Modne blogerke: Februarska idila

Dubravka Dodig & lovestylemagic.blogspot.com

dubravka 2 Modne blogerke: Februarska idila

Kombinacija za hladnu zimu

Romantični aksesoari i sive nijanse u trendu su ove zime. Pronađite idealne komade za elegantne odevne kombinacije. Neka vas za jednu takvu inspiriše i autfit modne blogerke Jovane Radojičić.

jovana 1 Modne blogerke: Februarska idila

Jovana Radojičić & bonjourjr.blogspot.com

jovana 2 Modne blogerke: Februarska idila

Moderna kombinacija za hladne dane

Ljubitelje sportskog i klasičnog autfita oduševiće zimski stil Marine Arnaut. Pronađite za sebe idealan široki džins, udobne cipele i prsluk u dečačkom stilu. Ne zaboravite da su kožni komadi u trendu, te počastite sebe suknjom ili pantalonama od ovog materijala.

marina 1 Modne blogerke: Februarska idila

Marina Arnaut & frashionbymarina.blogspot.com

marina 2 Modne blogerke: Februarska idila

Kožni komad je must have

Torbe u jarkoj nijansi modni su fetiš autorke modnog bloga “Zorannah’s Fashion Corner”. Kombinujte ih uz crno-bele odevne kombinacije i uz aksesoare sa printom. Za noćni izlazak izaberite kombinaciju kožne jakne i farmerica.

zorana 1 Modne blogerke: Februarska idila

Zorana Jovanović & zorannah.com

zorana 2 Modne blogerke: Februarska idila

Kožna jakna i torba u jarkoj nijansi


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments