Kada ti ponestane modne inspiracije, znaš već, “skokneš” do Instagrama i na ovoj društvenoj mreži pronađeš sve što ti je potrebno. Čini se da modne blogerke sve više i više sa svojih blogova prelaze upravo na Instagram, te je ova online oaza postala glavno rešenje za naše stilske probleme. Ovih dana kada je proleće napokon stiglo i kada napokon imamo slobodu da se igramo sa svojim stilom i izgledom, one nam pružaju osvežavajuća i lagana street style rešenja koja mi jedva čekamo da isprobamo u narednom periodu!

Vrlo dobro nam je poznato da klasična crna majica i dobar komad džinsa nikada neće izaći iz mode. Ipak, kada ne želiš da izgledaš kao i svaka druga devojka na ulici, ovom autfitu samo dodaj sjajnu, originalnu završnicu – košulju, ogrtač, sako ili jaknu u nekom otkačenom, upadljivom printu. Rečju, potreban ti je statement komad koji će u potpunosti unaprediti tvoj stajling.

Crna ponovo igra ključnu ulogu, samo što je ovoga puta u pitanju suknja A kroja visokog struka i njenog kombinovanja sa pomalo vintidž cvetnim topom sa spuštenim ramenima. Komad koji privlači pažnju? Minijaturni kožni top-grudnjak koji je ponet preko bluze. Odlična inspiracija ako voliš boho stil i obožavaš Coachella-u!

Comments