Prada Resort 2020

Prada je svoju kampanju oblikovala u saradnji sa dva fotografa, drugačijih senzibiletata, kako bi postigao ovakav wow efekat. Nežni crno-beli portreti, inspirisani fotografijama iz godišnjaka, delo su njojorškog fotografa Drew Vickersa, dok je japanski fotograf Keizo Kitajima bio zadužen za pomalo filmski efekat. Kreacije su upotpunjene cvećem koje je umotano u novine na kojima je slika brenda.

Saint Laurent – jesen/zima 2019

Pojavljivanje Keanu Reevesa u Saint Laurent kampanji napravilo je pravi bum. Sexy glumac pojavljuje se na fotografijima, sa razarušenom kosom i gustom bradom, u kožnoj jakni, kao i odelu i aviator naočarima. Još jednom je zagarantovana opsesija ovim čovekom, šta mislite?

The Marc Jacobs Resort 2020

Raznobojni džemperi, čipkane haljine, maksi haljine i tufnasti dezen obeležili su Marc Jacobs Resort kolekciju. Fotografije su uslikane u kućnom ambijentu, sa brojnim manekenkama (Lindsey Wixon, Catherine McNeil, Natalia Montero, Naki Depass i mnoge druge) koje su pozirale sa neodoljivim kućnim ljubimcima.

Fenty Release 8–19

Release 8-19 kampanja transformiše i pomera granice tradicionalnog muškog odevanja u ženskoj modi. Kolekcija obiluje oversized sakoima, različitim jaknama i čizmama na štiklu. U kolekciji se posebno ističu kožne pantalone, kožne suknje i neobične sunčane naočare. Kampanju je slikala Liz Johnson Artur na ulicama Peckham distrikta u Londonu.

Louis Vuitton – proleće/leto 2019

Ova futiristička kolekcija snimljena je i oživljena u pariskom hotelu Le Bristol, od strane fotografa Colliera Schorra. Na fotografijama modeli su boravili u maksimalističkim sobama hotela, dekadentnim dvoranama koje su ukrašene pozlaćenim nameštajem, masivnim klasičnim slikama i cvetnim tapetama.

Dior – proleće/leto 2019

Jedinstvena, ženstvena, romantična kolekcija inspirisana je elegancijom i sofisticiranošću plesa. Za ovu kampanju Maria Grazia Chiuri agažovala je Harley Weir, fotografkinju koja je posvećena slavljenju tela. Slike prikazuju elegantne modele koji se graciozno protežu u baletskim kreacijama od tila u nude nijansi.

Coach “Wonder For All” praznična kampanja

U debitanskoj kampanji Megan Thee Stallion modeli su potpuno spontano pozirali u snegu, a neki od njih bili su Kate Moss, kao i glumica Yara Shahidi. Kampanju je zabeležio Juergen Teller, u svom ležernom stilu, dok je umetnica Megan pozirala na konjiću u dugom kožnom kaputu.

Naslovna fotografija: instagram.com/marcjacobs

Miona

Comments