Da se razumemo, niko ne poriče činjenicu da je leto fenomenalno godišnje doba! Tri divna, prelepa meseca, tokom kojih možemo da nosimo kratke suknje, lepršave haljine i sandale. Prosto ne možemo, a da se ne zapitamo da li postoji išta bolje?! A odgovor je – da!

Tri jednako magična meseca u kojima kombinujemo suknje i džempere. Ili haljine i kapute. I čizme do kolena. Ili čizmice do članka! I sve sa toliko više mogućnosti; sa toliko raznovrsnijih materijala, bogatih boja baš kao što je i sama jesen i toliko više prilika da pokažemo svoje layering znanje i jedinstveni stil!

Da, da uzbuđeni smo i ne krijemo tu činjenicu! A kako bismo “proslavi” i dočarali pravi vajb ove modne sezone, udružili smo se sa popularnom glumicom Ninom Janković i osmislili 4 stajlinga kako bismo i tebi dali ideju i inspiraciju za kombinovanje svojih autfita! Pusti mašti na volju!

IMG 3747 e1539877541626 Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

DŽEMPER + MINI SUKNJA OD SOMOTA

Džemper dugih rukava je u savršenom balansu u odnosu na mini suknju što celom autfitu daje poseban jesenji šmek. Kombinacijom materijala kao što su somot i vuna je još jedan, odličan način da daš teksturu svom autfitu.

Poseban detalj ovog stajlinga čine naravno čizme preko kolena koje ne samo da izgledaju dobro, već će činiti da ti ne bude hladno u mini suknji.

Osmeli se tako što ćeš izabrati komade u jarkim bojama, poput magično misteriozne ljubičaste nijanse! Dodatne beauty poene dobijaš ukoliko izabereš i karmin u istoj nijansi!

IMG 3752 e1539877933104 Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!IMG 3750 e1539877966815 Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

Iskopiraj Ninin autfit:

Džemper PLEASE , suknja DIXIE , kaput IMPERIAL, čizme. Ninin autfit možeš nabaviti u butiku VidiVidi u Beogradu, kao i u butiku Studio iz Užica.

Imperial 3 e1539878202386 Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

MINI SUKNJA + OVERSIZED KARDIGAN BOLD PRINTA

Kombinovanje mini suknje i oversized kardigana smelog i upečatljivog printa, je odličan način da se “ušuškaš” u nešto što je toplo i mekano, a čime odlažeš nošenje pantalona i kaputa za hladnije, novembarske dane! Ovo je dakle idealna kombinacija za jednu, ne tako hladnu jesen, kakvu imamo ove godine!

Prilikom izbora suknje, odluči se za model koji je lako prilagodljiv i hladnijem vremenu, poput suknje od somota, koju ćeš moći da nosiš i uz deblje hulahopke, kada stigne prava zima!

Imperial 2 e1539878810253 Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!Imperial 1 e1539878843952 Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

Iskopiraj Ninin autfit:

Kardigan Please, suknja Dixie, rolka Please, čizme Dixie. Ninin autfit možeš nabaviti u butiku VidiVidi u Beogradu, kao i u butiku Studio iz Užica.

Comments