Ešli Grejem kao “plus size” model od samog početka svoje karijere privlači pažnju, ali i ohrabruje devojke širom sveta da zavole svoje telo baš onakvo kakvo jeste. A u danima kada nam se čini da smo se ugojile i da nam omiljene farmerke više ne stoje kao nekada – baš to je ono što nam je potrebno! Tako da – hvala Ešli!

Osim toga, ova lepotica raskošnih oblina nam može poslužiti i kao savršena modna inspiracija, a evo koje lekcije stila će odgovarati baš svakoj devojci!

Definiši svoje obline pencil suknjom

Ako imaš obline – pohvali se njima, nemoj da ih skrivaš ispod preširoke garderobe! Naravno, ovde je pre svega potrebno da imaš samopouzdanja, ali i na tome se radi, ne brini. Za početak, odaberi pencil suknju u nekoj tamnijoj boji i ukombinuj je sa tamnom košuljom, “popni” se na štikle i – zablistaj!

suknja Modne lekcije Ešli Grejem koje će koristiti svakoj devojci

Kaiš – svuda!

Kada nosiš haljine, košulje ili bluze koje su ti malo šire, obavezno ih suzi kaišem uz koji ćeš takođe naglasiti i svoj struk. Na taj način ćeš izgledati mršavije, a dobićeš i efekat zavodljive figure a la peščani sat! O atraktivnom aksesoaru nećemo ni da govorimo, kaiševi su ponovo ultra kul!

kais Modne lekcije Ešli Grejem koje će koristiti svakoj devojci
Comments