Modne kombinacije i odevni komadi koje ponesu poznate dame, uvek budu veoma popularne i mnoge devojke širom svet odmah počnu da ih “kopiraju” i oponašaju. Jedna od tih, koja često i diktira modne trendove i šta je to must have za neku sezonu jeste Viktorija Bekam. Već godinama, ova poznata dama se ne sklanja sa trona jedne od najbolje odevenih na svetskoj javnoj sceni, što je svakako s pravom, jer skoro da je nikada nismo videli u nekom izdanju koje je loše. Počev od svakodnevnih, opuštenih kombinacija, preko elgantnijih i izdanja za crveni tepih, Viktorija Bekam je uvek savršeno stilizovana, te joj se nema šta zameriti, već se od nje samo može naučiti. E baš ti trikovi, outfiti koji mnoge inspirišu, dali su nam ideju da predstavimo neka iskustva i modne lekcije koje je Viktorija nametnula.

Kao što je često pokazivala, farmerke i obična majica nikada ne mogu izaći iz mode, uvek su basic komadi i basic kombinacija uopšte koja je savršena za svakodnevni, ležeran stil. Uz espadrile, patike ili visoke potpetice, svejedno je, odlično ćete izgledati, baš kao i Viktorija Bekam kada ih ponese.

Modne lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam Modne lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam

Jedna od modnih lekcija koju često daje, jeste da forme odevnih komada ne moraju biti konvencionalne, one na koje smo navikli, već mogu biti modernije i korak ispred svih, baš kao i sako koji je jednom prilikom ponela.

Modne lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam2 Modne lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam

Svetle boje su uvek dobri prijatelji ženama, pogotovo u vrelim, letnjim danima. Osim što će doprineti dobro raspoloženju i vama i ljudima u vašoj okolini, vedre i svetle boje odlično stoje većini, bez obzira da li je to neka bluza ili košulja, pantalone, haljina, šta god da obučete, izgledaćete čisto i sveže, ali i vrlo trendi.

Modne lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam3 Modne lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam
Comments