Nemoguće je osporiti uticaj sestara Olsen na modnu industriju, a iako su ove dve devojke od najranijeg detinjstva pred očima reflektora, čak i 3 decenije kasnije nastavljaju da intrigiraju ceo svet. Pre gotovo 15 godina kreirale su svoj brend The Row koji ih je pozicionirao u sam vrh modnih vizionara, a njihove kreacije već dugi niz godina prkose modnim trendovima i preispituju stanovišta konvencionalne mode.

Iako se poznate bliznakinje izuzetno retko pojavljuju u javnosti, njihov istovremeno jednostavan i chic stil, modni entuzijasti naprosto obožavaju. Mnogima će izgledati kao da ne postoji ništa posebno u njihovim kombinacijama oversize majica i pantalona, ali modni znalci će prepoznati igru proporcijama, oblicima i siluetama, koja je sastavni deo svakog njihovog outfita. Pitate se kako da uvek izgledate komforno, a da vas oversize komadi ne progutaju? Ovo su stilske tajne Mary Kate i Ashley.

Nabrana maksi suknja i rolka

Ovo je jedna od omiljenih kombinacija poznatih sestara, a osim što ih u njoj možete sresti na ulici tokom pauze za ručak, u njoj odlaze i na ekskluzivna dešavanja. Dugačka suknja sa naborima izdužiće vašu figuru, a još vitkije ćete izgledati ako obučete široku crop rolku. Možete se odlučiti za monohromni look ili razbiti monotoniju rolkom u drugoj, upečatljivijoj boji.

Savršeno skrojene pantalone i baletanke

Modni kritičari preziru baletanke i to je jedan od komada obuće koji verovatno nikada nećete pronaći među “it” komadima. Ipak, Mary Kate i Ashley ih obožavaju zbog njihove jednostavnosti i udobnosti, a najčešće ih kombinuju uz savršeno skrojene pantalone cigaret kroja.

Comments