Najnovije “vruće” vesti iz sveta mode su da Andreja Pejić snima dokumentarni film o promeni pola, Miranda Ker zauzima naslovnicu japanskog magazina “Vogue”, a Moschino prezentuje svoju novu kolekciju.

Dokumentarni film o Andreji Pejić

andreja pejic Modne vesti: Andreja Pejić, Miranda Ker i Moschino

Do nedavno Andrej, plavokosa manekenka je nedavno navodno otkrila da namerava da javnosti prikaže dokumentarni film o svom životu, od godina odrastanja u muškom telu, preko operacije pola, do današnjeg dana. Film je snimljen pod rediteljskom palicom Erika Mikleta i željno se iščekuje.

Miranda Ker na naslovnici “Vogue-a”

miranda ker Modne vesti: Andreja Pejić, Miranda Ker i Moschino

Jedna od “Viktorijinih anđela“, Miranda Ker, našla se na jubilarnoj naslovnici magazina “Vogue” u Japanu. Povodom petnaeste godišnjice izdavanja ovog magazina u Japanu, manekenka je pozirala i za editorijal inspirisan kulturom dalekoistiočne zemlje u kreacijama nalik odeći samuraja, ali i onima  koje su omaž japanskim mangama.

Nova Moschino kolekcija

moschino barbie Modne vesti: Andreja Pejić, Miranda Ker i Moschino

Moschino je pod palicom slavnog dizajnera Džeremija Skota prezentovao svoju novu kolekciju za 2015. godinu. Celokupna kolekcija nadahnuta je legendarnom lutkom Barbi, sa dominantnim pink tonovima, a sadrži trake za kosu, džempere, majice i torbice, baš onakve kakve bi nosila “Barbika”.

Jasna Stanić

 

Comments