Armani proslavio osamdeseti rođendan!

Neprevaziđeni Đorđo Armani proslavio je osamdeseti rođendan! Čovek koji stoji na čelu prave modne imperije, još uvek ne planira da napusti svet dizajna i mode. Danas se priseća svog detinjstva koje, kako kaže, nije bilo ni malo bajno i jednostavno.

Đorđo i njegovi brat i sestra odrastali su za vreme Drugog svetskog rata, a beg od realnosti su im bili bioskopi u kojima je Đorđo sticao svoju inspiraciju za budući rad. Nekoliko godina studirao je medicinu, nakon što je otišao na odsluženje vojnog roka.

Međutim, njegova zavisnost od mode i ljubav prema istoj oblikovale su se 1975. godine kada su Armani i Serđo Galeoti otvorili modnu kuću Giorgio Armani u Milanu. Od tada do danas, njegovo ime je jedno od najuticajnijih u svetu mode.

108298734 Modne vesti: Armani proslavio 80. rođendan, a Karl i Choupette opet nam pripremaju iznenađenje

Mačka Karla Lagerfelda dobija svoju make-up liniju

Iako smo već pisali o potpunoj zaluđenosti Karla Lagerfelda prema Choupette, njegovoj mački, kao i o tome da joj priprema knjigu, osvanula je nova vest! Verovatno najpoznatija mačka na svetu dobiće limitiranu make-up liniju, zahvaljujući saradnji sa japanskom kozmetičkom kućom, slavne make-up umetnice Shu Uemure.

Linija će nositi naziv Shu-pette, a ugledaće svetlost dana pred kraj ove godine. Šta nam sprema nova make-up linija, ostaje da vidimo.

images 2014 07 macka karla lagerfelda dobija svoju makeup liniju 838969172 Modne vesti: Armani proslavio 80. rođendan, a Karl i Choupette opet nam pripremaju iznenađenje

Novi trend Mire Dume

Ruskinja koju obožavamo zbog toga što je uvek drugačija i inovativna, predstavlja nam novi trend, a to je nošenje tzv.  XXL komada čak i ako je leto! Pelerine, glomazni džemperi i jakne, ili široki pončo? Izbor je na vama, dok je Mira odabrala sve od navedenog!

Svoje nove modne kombinacije pokazivala nam je pozirajući  na Nedelji visoke mode i bila je omiljeni ”model” street style fotografa. Oversized odeća postala je nezaobilazna ovog leta, pronađite i vi svoj omiljeni modni komad.

images 2014 07 nova pasija mire dume 689083329 Modne vesti: Armani proslavio 80. rođendan, a Karl i Choupette opet nam pripremaju iznenađenje

Comments