Beba Versace

Frančeska Versaće očekuje prvo dete. Ova dizajnerka iz Londona i njen dečko, brazilski model i glumac Kristofer Mejreles Leoni, sa nestrpljenjem očekuju bebu, ali to ne utiče na njihov stil.

“Do sada sam baš uživala u trudnoći, osećala sam se dobro i ostala u formi tako što sam plivala i išla na jogu”, rekla je Frančeska, kao i da uživa u garderobi za trudnice, naočito u pamučnim tunikama sa V izrezom. Jedino što bi trenutno volela da nosi, ali ne može, jesu cipele sa visokom štiklom.

181748090LS00036 Matchless  Modne vesti: Beba, bogataši i rogovi

Najbogatiji u svetu mode

Na “The Sunday Times” listi bogatih, ne nalazi se niko ko ima manje od 85 miliona dolara. Od 1,000 ljudi koji se nalaze na ovoj listi, mnogo njih je iz sveta mode.

Čak do 25 najbogatijih ljudi, svoje bogatstvo je zaradilo u svetu mode, lepote i proizvodnji luksuznih stvari.

Najbogatija osoba na kontinentu je Amansio Ortega, španski osnivač i vlasnik kompanije čiji je ogranak i Zara, Inditex.

Porodica Veston, koja kontroliše Selfridges i Primark, zaradila je 7.3 biliona, vlasnik kompanije Arcadia, Filip Grin treći je u industriji, sa bogatstvom od 3.88 biliona, a takođe i vlasnici brendova, Matalan, New Look, Monsoon, Mulberry i River Island nalaze se visoko na listi.

david beckham victoria beckham Modne vesti: Beba, bogataši i rogovi

Ko stoji iza Anđelininih rogova?

Uprkos svim drugačijim navodima, izgleda da Sara Berton nije napravila rogove za film “Maleficent”. Rik Bejker, umetnik koji radi na specijalnim efektima filma, rekao je da je kreativni direktor brenda Alexander McQueen, napravio ovaj ukras za glavu koji je postao zaštitni znak filma “Maleficent” u kome glumi Anđelina Džoli.

Anđelina je za ovu ulogu, pored toga što ima rogove, imala naglašene jagodične kosti i čelo, poput Lejdi Gage u spotu za pesmu “Born This Way”.

maleficent vogue 5 11mar14 disney b 1080x720 Modne vesti: Beba, bogataši i rogovi

Lenka Gatić

Comments