Viktorija Bekam najbolji promoter sopstvenih kreacija

Pored Stele Makartni, Viktorija Bekam polako ali sigurno postaje jedna od vodećih britanskih kreatorki. Ona sa svojim timom dizajnera predano radi na svakoj kolekciji, koju sa istom količinom žara i promoviše.

Poznato je da klijente već uveliko ima među klijentelom sa crvenog tepiha, ali niko nije bolji promoter njenih modela od nje same. Ona već godinama uglavnom nosi samo svoje modele.

Nedavno je za jedan od poslovnih sastanaka u Njujorku, Viktorija zablistala u retro chic haljini koja dolazi iz njene modne kuće. Pored same kreacije, nas je posebno oduševio njen izbor aksesoara, tašna, kaiš i klasične špic salonke u istoj nijansi, koje su se savršeno uklopile u sam model.

vb22 Modne vesti: Bekamova je sam svoj promoter, dok Burberry i H&M to rade drugačije

Poznata modna lica za Burberry

Jedan od najpoznatijih modnih fotografa Mario Testino za Burberry kampanju sezona jesen/zima 2014, fotografisao je Karu Delevinj, Suki Voterhaus i Malaiku Firt.

Pored fantastične ženske postave u prepoznatljivim trenč kaputima i šalovima, u jesenjem Burberry izdanju pojavili su se i muški modeli Kalum Bal, Tarun Nijer i Oli Grin. Uskoro će se pojaviti i novosezonski parfemi koje potpisuje ova kuća, a za tu kampanju zaštitna lica su više nego fantastičan modni duo Kejt Mos i Kara Delevinj.

burberry22 Modne vesti: Bekamova je sam svoj promoter, dok Burberry i H&M to rade drugačije

H&M sarađuje sa poznatim umetnikom

Džef Kons, jedan od najpoznatijih umetnika i slikara današnjice, udružiće snage sa čuvenim brendom H&M.

Kons je poznat po pomalo apstraktnim delima inspirisanim balonima, ali i po saradnji sa Lejdi Gagom. Već je dizajnirao jednu od tobi koja će se naći u novoj kolekciji brenda, a sve to povodom otvaranja velike H&M radnje na čuvenoj Petoj aveniji u Njujorku.

jeff koons22 Modne vesti: Bekamova je sam svoj promoter, dok Burberry i H&M to rade drugačije

Maja Bunčić

Comments