Bijonse i Topshop zajedno kreiraju liniju sportske garderobe

Kreativni direktor jednog od najpoznatijih britanskih brendova na svetu, Topshop, udružiće se sa popularnom pevačicom Bijonse u izradi nove linije sportske garderobe, koja će se u prodaji naći na jesen 2015. godine. Kako je objavljeno, nova kolekcija će sadržati odevne komade, obuću i aksesoare napravljene za plesače, jer se od njih očekuje da, uz perfektne nastupe koje izvode, uvek imaju adekvatnu scensku garderobu.

modne vesti bijonse dkny i lejton mister topshop Modne vesti: Bijonse, DKNY i Lejton Mister

Brend DKNY predstavio Resort kampanju za 2015. godinu

Popularna britanska manekenka Kara Delevinj ponovo krasi kampanju brenda DKNY, ovoga puta za Resort kolekciju za 2015. godinu. Na fotografijama se pojavljuje zajedno sa Čelsi Lejland, Vašti i Brendi Braun, dok sve četiri manekenke na njima izgledaju besprekorno u modelima jakni, plisiranih suknji, džempera i drugih odevnih komada iz nove kolekcije. Da vas podsetimo, Kara je nedavno kreirala sopstvenu modnu liniju, nastalu upravo u saradnji  sa brendom DKNY.

modne vesti bijonse dkny i lejton mister kolekcija Modne vesti: Bijonse, DKNY i Lejton Mister modne vesti bijonse dkny i lejton mister resort kolekcija Modne vesti: Bijonse, DKNY i Lejton Mister modne vesti bijonse dkny i lejton mister resort kolekcija 2015 Modne vesti: Bijonse, DKNY i Lejton Mister

Lejton Mister krasi naslovnicu magazina “Nylon”

Zvezda serije “Tračara”, Lejton Mister, krasi naslovnicu novembarskog izdanja magazina “Nylon”. Fotografije za ovo izdanje radila je Feliša Tolentino, dok se za rokerski stil lepe glumice, koja se nedavno oprobala i kao pevačica, pobrinuo Šon Najt.

modne vesti bijonse dkny i lejton mister nylon naslovnica Modne vesti: Bijonse, DKNY i Lejton Mister modne vesti bijonse dkny i lejton mister nylon editorijal Modne vesti: Bijonse, DKNY i Lejton Mister

Jasna Đorđević

Comments