Kupaći kostimi Bordelle 

Dizajner Aleks Popa napravio je ime u modnoj kući Bordelle, kreirajući skupi seksi veš, sa karakterističnim kaiševima i trakama. Međutim, sada nam sprema još jedno iznenađenje, liniju kupaćih kostima. U kreiranju kostima, on je težio jednostavnosti, a kako kaže, često je najjednostavnije stvari najteže postići. V Bordelle je veoma popularan kod zvezda, ali pošto je reč o vešu, nemoguće je da se vidi koja zvezda zasigurno nosi ovaj brend. Međutim, sa kupaćim kostimima biće drugačije. Aleks bi voleo da vidi svoje kreacije na Gven Stefani.

Bordelle Swimwear 9 Vogue 5Jun14 pr b 426x639 Modne vesti: Bordel, šljokice i bajkeri

Kraljica Elizabeta sa šljokicama

Kraljica je prisustvovala žurci na otvorenom u Britanskoj ambasadi, za vreme oficijalne posete Parizu, koja je bila upriličena povodom sedamdesetogodišnjice Dana-D u Drugom svetskom ratu. Za tu priliku je obukla kreaciju Angele Keli.

U jednom trenutku kuvari su izneli džinovsku krunu napravljenu od kuglica sira, paradajza i krastavca, što je nasmejalo sve prisutne, pa i kraljicu.

Haljina je bila bele boje, a svuda po njoj su prišiveni kristali.

Pic 1 The Queen British Embassy Vogue 9Jun14 pr b 426x639 Modne vesti: Bordel, šljokice i bajkeri

Bekam Bajker

Dejvid Bekam već je napravio ime i u svetu mode, sada je učvrstio svoje mesto, sarađujući sa brendom Belstaff. Za njih je Bekam dizajnirao kolekciju koja odražava to što on voli da nosi kada vozi motor i opušta se. Nešto nosivo i za svaki dan. Rekao je da već ima jakne ovog brenda u svom ormanu, pa mu je drago što je ostvario ovu saradnju.

David Beckham Vogue 25Mar14 PCN b 426x639 Modne vesti: Bordel, šljokice i bajkeri

Lenka Gatić

Comments