Vivijen Vestvud kreirala uniforme

Virgin Atlantik slutiće na radost od kada je Vivijen Vestvud specijalno za njih kreirala uniforme u crvenoj boji.

Ukoliko niste znali, reč je o jednoj od najpoznatijih aviokompanija koja je u vlasništvu Ričarda Brensona. Potpuno osvežene uniforme, specifičnog kroja od sada biće zaštitni znak kompanije, a pored njih, Vivijen je dizajnirala i kaput midi dužine.

Sam vlasnik kompanije počastio je komplimentom da su njene kreacije “ekstremno glamurozne”, a mi verujemo da će se dopasti i putnicima, kao i stjuardesama koje će ih nositi.

223 Modne vesti: Crveno, na radost!

Viktorija Bekam na naslovnici magazine “Vogue”

Kao što ste već pročitali Bekamova je ta koja će krasiti avgustovko izdanje magazina “Vogue”. U društvu preslatke kuce pozira u jednostavnoj crnoj bluzi i crvenoj mašni.

Ovo je naslovnica na kojoj gleda u daljinu i pozira iz profila, pa mislimo da će se mnogima dopasti ovaj Vikin stav. Kako sama urednica magazina “Vogue” kaže: “Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njom”.

Priznaje da su njihovi poslovni sastanci bili neformalnog tipa, pa da su se više družile, a Viktorija pričala o otvaranju radnje u Londonu, ali i životu posle četrdesete.

323 Modne vesti: Crveno, na radost!

Frida Đanini bira samo najbolje

Italijanska modna dizajnerka veoma je probirljiva kada je reč o manekenkama koje će poneti njene kreacije. Striktna je u nameri da to izgleda savršeno, pa u skladu sa tim i one moraju biti na nivou.

Za najnoviju Gucci kolekciju izabrala je sledeće manekenke: Natašu Poli, Rakel Zimerman, Anju Rubik, Nađu Bender, Karmen Pedaru, Džoan Smols i Suvi Koponen!

419 Modne vesti: Crveno, na radost!

Izvor fotografija: www.elle.rs, www.elle.hr

Violeta Stojanović

Comments