Kendal Džener u novom editorijalu

Nakon što je radila revije za najbolje modne kuće, Kendal je postala sve traženija i poželjnija u svetu mode. U novom editorijalu, ponovo blista. Za provokativan izgled kriva je Keti Grand koja ju je stilizovala, dok je fotografije uradio Mario Sorenti. Savršeno telo mlađe sestre Kardašijanovih, nikada nije lepše izgledalo.

Kendal je izjavila da je prezadovoljna zbog saradnje sa Marijem Sorentijem, jer je oduvek sanjala da pozira pred objektivom pred kojim je pozirala i neponovljiva Kejt Mos. Inače, fotografije su rađene za “LOVE Magazine”.

Kendall Jenner For LOVE Magazine Cover Modne vesti: Divna Kendal Džener, Švarceneger u svetu mode, Žizel najplaćenija

Sin Arnolda Švarcenegera u modnoj kampanji za Tom Ford

Sin slavnog glumca, Patrik Švarceneger, postao je jedan od važnih modela modne scene. Iako ima samo 20 godina, već može da se pohvali kampanjama za Ralph Lauren i Armani, a od sada i za Tom Ford. U novoj kampanji fantastično se ističu njegove pravilne crte lica, izražene jagodice i puna usta. Verujemo da je Arnold vrlo ponosan na svog sina, koji iako je vrlo mlad, već zna da ostvari uspeh.

patrick ad Modne vesti: Divna Kendal Džener, Švarceneger u svetu mode, Žizel najplaćenija

Žizel Bundšen zarađuje 128,000 dolara dnevno!

Jedan od najlepših modela, Žizel Bundšen, nedavno je imala čast da uruči zlatni trijumf pobedničkoj ekipi Svetskog prvenstva u fudbalu. Nakon toga, pojavile su se spekulacije o njenoj dnevnoj, pa i godišnjoj zaradi od modelinga, a došlo se do neverovatnih saznanja!

Linda Evanđelista je davno rekla da se nije vredno buditi da bismo radili za manje od 10,000 dolara dnevno. Nećemo komentarisati ovu izjavu, već ćemo se nadovezati činjenicom da je Žizel premašila ovu “minimalnu dnevnu sumu” dvanaest puta! Ona se našla na Forbsovoj listi najbogatijih, iako ima samo 34 godine.

elle gisele bundchen h lgn Modne vesti: Divna Kendal Džener, Švarceneger u svetu mode, Žizel najplaćenija

Comments