Nova kolekcija Dolce&Gabbana

Modna kuća Dolce&Gabbana odlučila je da svoju kolekciju visoke mode, Alta Moda, predstavi na egzotičnom ostrvu Kapri. Revija je ostavila neverovatan utisak na sve prisutne zbog neobičnog načina prezentovanja luksuzne kolekcije.

Manekenke su izlazeći iz broda započinjale catwalk i oduševile lica poput Ane Vintur i Ane Delo Ruso, zbog raskoša, glamura koji odiše davnim vremenima i ekstravagancije haljina koje su nosile. Čitavu atmosferu upotpunila je muzika Pavarotija i Bočelija, a kolekcija je inspirisana pedesetim i šezdesetim godinama prošlog veka.

dolce gabbana alta moda capri 08 123014495347 Modne vesti: Dolce&Gabbana, moda i fudbal, stil Mišel Obame Untitled 2a 0 Modne vesti: Dolce&Gabbana, moda i fudbal, stil Mišel Obame 10547200 685646641491086 1447206476 n 19s6b5m 19s6b7b Modne vesti: Dolce&Gabbana, moda i fudbal, stil Mišel Obame

Žizel Bundšen na Svetskom prvenstvu

Prelepa Brazilka dobila je čast da preda trofej pobedniku Svetskog prvenstva. Zlatni trofej nalazi se u originalnom kovčegu Louis Vuitton, a danas već znamo da će pripasti reprezentaciji Nemačke. Dok je pozirala sa fudbalerom Karlsom Pujolom, izgledala je fantastično u tirkiznoj haljini iz najnovije kolekcije Louis Vuitton.

2014 World Cup Final Gisele Bundchen Unveils Trophy In Louis Vuitton Case 2 Modne vesti: Dolce&Gabbana, moda i fudbal, stil Mišel Obame

Elegantna Mišel Obama

Mišel smo već godinama unazad počeli da se divimo zbog istančanog ukusa i prefinjenog stila. Nije nas razočarala ni na nedavnom događaju “Global Kids” koji se održao u Njujorku. I ovog puta predstavljala je svoju zemlju sa stilom, u plavo-beloj cvetnoj haljini, koju je dizajnirala Tanja Tejlor.

Svedenog izgleda, bez nakita, u haljini koja divno pristaje njenoj silueti, Mišel je širila pozitivnu energiju i perspektivne ideje.

michelle obama global kids inc nyc june 10 gty lead Modne vesti: Dolce&Gabbana, moda i fudbal, stil Mišel Obame

Tara Đukić

Comments