Louis Vuitton na tostu

Za ljubitelje mode na meniju se danas nalaze riblji štapići Fendi, tost Louis Vuitton i Happy Meal Chanel. Reč je o projektu fotografa Linusa Moralesa pod nazivom “FabFood Project”, u kojem se logoi poznatih modnih kuća mogu naći na vašoj omiljenoj hrani. Kako vam se čini da ovaj put gricnete hranu serviranu u obliku nekih od najpoznatijih modnih brendova?

o LINUS MORALES 570 Modne vesti: Duple naslovnice i Louis Vuitton na tostu

Adrijana Lima na naslovnicama magazina “Vogue”

Jedna od najpopularnijih manekenki, Adrijana Lima, pozirala je u kreaciji modne kuće Balmain za novu naslovnicu. Na turskom izdanju magazina “Vogue” koji izlazi u maju Adrijana je nosila kreacije u pastelnoj nijansi roze. Ovo je njena druga naslovnica za naredni mesec, jer se našla i na španskom izdanju “Vogue”-a. Na kojoj vam brazilska lepotica izgleda lepše?

aaa Modne vesti: Duple naslovnice i Louis Vuitton na tostu

Dve naslovnice magazina “Vogue” krasi Rijana

Rijanino fotografisanje za naslovnice i kampanje tek predstoji. Urađene su dve naslovnice za brazilsko izdanje magazina “Vogue” na kojima Rijana pozira sa novom frizurom. Provokativna Rijana uskoro će primiti i nagradu CFDA Fashion Icon Award koju dodeljuje Društvo američkih dizajnera.

rijana Modne vesti: Duple naslovnice i Louis Vuitton na tostu


Dragana Katić 

Comments