Džesika Alba na naslovnoj strani “Maxim” magazina

Džesika Alba naćiće se na naslovnoj strani septembarskog izdanja magazina “Maxim”. Ona je za naslovnu stranu pokazala savršeno telo dok je pozirala u kupaćem. Džesika je dokazala da osim što je lepa i negovana ima odličnu figuru. Poznata glimica ima sopstveni brend Honest Company koja nudi bezbedne i netoksične proizvode za decu.

Džesika Alba Maxim Modne vesti: Džesika Alba, Džoan Smols i Lana Del Rej

Džoan Smols za u editorijalu za magazin “Free People”

Džoan Smols našla se u septembarskom dodatku potnatog magazina “Free People”. Ovaj magazin pokrenut je nedavno, a priliku da krasi njegovu naslovnu stranu dobila je supermodel Džon Smols. Ona je pozirala obučena u boho izdanju a nosila je belu čipkastu bluzu, jaknu, kožne suknje i čizme.

Džoan Smols Free People Modne vesti: Džesika Alba, Džoan Smols i Lana Del Rej Džoan Smols Free People1 Modne vesti: Džesika Alba, Džoan Smols i Lana Del Rej

Lana Del Rej za “Fashion magazine”

Poznata pevačica našla se na naslovnoj strani magazina “Fashion”. Lana će se krasiti septembarsku noslovicu na kojoj nosi ogrtač brenda Blumarine. Lana Del Rej nedavno je izdala svoj novi album a u inetvijuu za magazin ona je govorila o svom ljubavnom životu i nedavnom raskidu koji je teško podnela.

 

Lana Del Rej Fashion magazine Modne vesti: Džesika Alba, Džoan Smols i Lana Del Rej

Mirjana Radojević

Comments