Giamba je rođen!

Modni dizajner Đambatista Vali pokreće u Milanu novi brend koji nosi naziv Giamba (što je zapravo njegov nadimak). Ova nova linija radiće paralelno sa njegovim osnovnim i veoma cenjenim modnim brendom Giambattista Valli, ali će garderoba koju će potpisivati Giamba biti razigranija.

giambattista valli runway image Modne vesti: Giamba, Unicef i Sem Rajli

Kolekciju je prikazao u Milanu, što je imalo simboliku njegovog “povratka kući”. Ovaj italijanski dizajner kaže da će ova linija biti intimnija i više seksi.

Rouzi u Kambodži

Model, glumica i ambasador Unicefa, Rouzi Hantington-Vajtli, otišla je u Kambodžu sa Unicefom, kako bi napravila apel za film “Soccer Aid”, koji će biti objavljen 8. juna.

Rosie Huntington Whiteley 9 Vogue 23May14 Unicef Cam14 Sharron Lovell b 426x639 Modne vesti: Giamba, Unicef i Sem Rajli

Ona je zabeležila svoje putovanje i iskustva koja je stekla na ovom putu. Rouzi kaže da u ovoj zemlji deca trče bez obuće, da imaju tek osnovne uslove za život i da je svaki dan borba za preživljavanje.

U Kambodži u proseku umre pedesetoro dece koji imaju pet i manje godina, svaki dan! Uglavnom obole od dijareje ili upale pluća, a to sve zbog loših uslova za život.

Rouzi je apelovala za pomoć u pomenutom filmu i tražila medicinsku pomoć i čistu vodu za ova područja.

Sem Rajli u novoj kampanji

Glumac koji se proslavio ulogama u filmovima “On The Road”, “Control” i pojaviće se u dugoočekivanom filmu “Maleficent”, Sem Rajli, pojavljuje se u najnovijoj kampanji brenda Ermrnegildo Zegna Couture.

Sam Riley Zegna 1 Vogue 30May14 pr b 1080x720 Modne vesti: Giamba, Unicef i Sem Rajli

Pre njega zaštitno lice ove kuće bio je Džejmi Dornan. Fotografi Inez van Lamsvird i Vinod Matadin napravili su seriju odličnih fotografija za kampanju jesen/zima 2015. godine.

Lenka Gatić

Comments