Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Blejk Lajvli u kampanji za Gucci

Zanosna glumica odavno je osvojila srca poput Karla Lagerfelda i ostalih najuticajnijih modnih znalaca. Zbog lepote angažovana je za reklamiranje desetina modnih kuća i kompanija.

Raskošna lepota, sjajna haljina i glamurozna frizura upotpunile su njen izgled za drugu reklamu koju radi za Gucci, ovaj put za Gucci Premiere. Prvi projekat za Gucci doneo joj je četiri miliona dolara, a nadamo se da će i ovaj drugi biti makar podjednako uspešan.

files Modne vesti: Glamurozna Blejk Lajvli, Loti Mos, Antonina Petković

Loti Mos krenula putem Kejt Mos

Sestra Kejt Mos, Loti, očigledno je krenula sestrinim stopama. Nakon što je postala član modne agencije Storm, koja je otkrila Kejt, ona se nedavno fotografisala za Calvin Klein Jeans. Na fotografijama nesporno liči na nenadmašnu Kejt.

“Intrigantna nevinost sa istinskom lepotom – bilo je predivno fotografisati ovu prelepu mladu damu”, rekao je fotograf Majkl Avedon. Da li će lepa Loti dostići jednog dana slavu svoje sestre, ostaje nam da vidimo.

Kate Moss Sister  Lottie Moss  In Calvin Klein Campaign Underwear For Collection With My Theresa.co .uk 1 Modne vesti: Glamurozna Blejk Lajvli, Loti Mos, Antonina Petković

Antonina Petković osvojila modni svet

Modna kuća Dolce&Gabbana nedavno je održala autentičnu reviju visoke mode na ostrvu Kapri. Među prelepim manekenkama našla se i Srpkinja, Antonina Petković, koja je već navikla da nosi modele pred licima poput Ane Vintur i Ane Delo Ruso, jer je već neko vreme deo njujorške modne agencije The Society, preko kojih je radila revije za najprestižnije dizajnere. Na ostrvo Kapri došla je sa Nedelje visoke mode gde je imala čast da nosi reviju Elija Saaba, koga je oduševila.

1201 Modne vesti: Glamurozna Blejk Lajvli, Loti Mos, Antonina Petković

Tara Đukić

Editors choice