Nova modna aplikacija

Otvorite svoj modni notebook i zapišite ime ove aplikacije “Style Thief”. U pitanju je (ne)inovativna ideja popularne glumice Kejt Bosvort i Samante Rus. Dovoljno je da koristeći ovu aplikaciju ufotkate neki komad odeće i on će vam pokazati gde da ga kupite. Naravno, naša zemlja je ograničena u ovome, ipak, vest je vredna pažnje. Svoj projekat Kejt i Samanta prezentovale su u Los Anđelesu u Chateau Marmontu. Glumica je izjavila da je i sama koristi!

071714 kate boswoth 594 Modne vesti: Glumica osmislila aplikaciju i pogled na nove kampanje

Pogled u nebo

Filip Lim je želeo da pruži nešto drugačije i da u svoju novu kampanju unese malo više akcije i “uposli” modele. Njujork, vrh zgrade, modni komadi za jesen/zimu i nova priča je ispričana. Za one koji vole od mode nešto drugačije i dramatičnije ova kampanja je prvi izbor na vašem google searchu.

3 1 phillip lim 2014 fall campaign2 Modne vesti: Glumica osmislila aplikaciju i pogled na nove kampanje

Sav taj džins

Supermodel Freja Beha i Pol Riči zvezde su nove modne kampanje za brend Frame Denim. Fotografije ovog modnog projketa uradio je poznati i cenjeni dvojac Ines i Vinud. Kao i do sada, ističe se Frejin seksepil i neobičan talenat da u svakom modnom projektu bude drugačija.

Freja Beha Erichsen Frame Denim Ines Vinoodh 01 Modne vesti: Glumica osmislila aplikaciju i pogled na nove kampanje

Jovana Katić

Comments