Oskarovka Dženifer Lorens uživa u ulozi manekenke, a kineski “Vogue” i američki “Glamour” imaju nove i kreativne modne editorijale sa manekenskim zvezdama u usponu.

Kai Njuman: Novi editorijal magazina “Glamour”

kai njuman Modne vesti: Glumica u svetu mode i novi editorijali

Oktobarski američkiGlamour krasi tamnoputa manekenka Kai Njuman. Editorijal je stilizovala Kejti Mosmen, a celokupna modna kolekcija koju manekenka nosi predstavlja jesenji ulični stil koja se odlikuje slojevitom odećom i sjajnim kombinacijama.

Dženifer Lorens uživa u ulozi manekenke

dzenifer lorens Modne vesti: Glumica u svetu mode i novi editorijali

Oskarovka Dženifer Lorens, koja je od nedavno zaštitno lice modne kuće Dior izjavila je kako se odlično snalazi o ulozi manekenke, kao i to da je oduvek sanjala da postane model. “Inspiriše me poziranje pred fotoaparatom, ono mi daje mogućnost da izrazim svoje emocije i da se uživim u određenu ulogu, slično kao na filmu”, izjavljuje glumica.

Anja Rubik u kineskom magazinu “Vogue”

anja rubik Modne vesti: Glumica u svetu mode i novi editorijali

Svi svetski modni magazini utrkuju se da naprave što bolje jesenje editorijale, a kineski “Vogue” u oktobarskom broju objaviće sjajni editorijal manekenke Anje Rubik u jesenjim kreacijama nekih od vrhunskih svetskih dizajnera, među kojima su i Viktorija Bekam, Sonja Rikel, Stela Mekartni i modne kuće Dior i Lanvin.

Jasna Stanić

 

 

Comments