Glumica Gvinet Paltrou kreiraće svoju prvu modnu liniju

Holivudska glumica Gvinet Paltrou odlučila je da se oproba u još jednoj delatnosti – modi. Ona je, naime, rešila da kreira svoju prvu modnu liniju. Nakon saradnje sa velikim svetskim kreatorimaMajklom Korsom, Dajen fon Furstenberg i Stelom Makartni – Gvinet je odlučila da lansira i svoju modnu kolekciju, koja će biti predstavljena početkom 2015. godine, a u planu je i linija kozmetike i detalja za kuću.

modne vesti gvinet paltrou hm i sindi kraford modna linija Modne vesti: Gvinet Paltrou, H&M i Sindi Kraford

Brend H&M objavio katalog za zimsku kolekciju 

Brend H&M objavio je katalog za zimsku kolekciju, koji će, bez sumnje, oterati hladno vreme iz vaše glave. Stranice kataloga krasi manekenka Kejt King, koja na fotografijama nosi modele raznobojnih printova, plisirane suknje i široke pantalone, koje će biti popularne ove sezone. Osim ove, fanove švedskog brenda očekuje i kolekcija nastala u saradnji sa Aleksandrom Vangom, koja će se u prodaji naći narednog meseca.

modne vesti gvinet paltrou hm i sindi kraford katalog Modne vesti: Gvinet Paltrou, H&M i Sindi Kraford modne vesti gvinet paltrou hm i sindi kraford katalog zimska kolekcija Modne vesti: Gvinet Paltrou, H&M i Sindi Kraford

Sindi Kraford u editorijalu magazina “Violet Grey”

Predivna Sindi Kraford krasi editorijal novog izdanja magazina “Violet Gray”. Fotografije za izdanje radila je Ema Tempest, dok je odevne kombinacije birala Seli Lindli. Popularni supermodel se na fotografijama pojavljuje u filmskom izdanju, s obzirom na to da je snimanje održano u filmskom studiju. Sindi, koja uskoro puni 50 godina, je u intervjuu koji je tom prilikom dala govorila o starenju, ali i o saradnji sa Helmutom Njutnom tokom devedesetih godina.

modne vesti gvinet paltrou hm i sindi kraford violet gray Modne vesti: Gvinet Paltrou, H&M i Sindi Kraford modne vesti gvinet paltrou hm i sindi kraford violet gray editorijal Modne vesti: Gvinet Paltrou, H&M i Sindi Kraford modne vesti gvinet paltrou hm i sindi kraford violet gray editorijal filmski studio Modne vesti: Gvinet Paltrou, H&M i Sindi Kraford

Jasna Đorđević

Comments