Neverovatno seksi Džesika Alba na naslovnici magazina “GQ”

Gledajući Džesiku Albu u ovom izdanju ne preostaje vam ništa drugo nego da počnete da prezirete picu, brzu hranu i same sebe zbog halapljivosti.

Ova tridesettrogodišnja glumica bukvalno je zasijala na naslovnici magazina “GQ” za mesec avgust, pozirajući u jednodelnom kupaćem kostimu.

Akcenat je stavljen kako na njenu vitku liniju, tako i na crte lica. Prirodan look je i dalje aktuelan i naravno izražene crvene usne.

Dok se verovatno iščuđavate njenom savršenom telu, moramo dodati da je Džesika u intervjuu za ovaj magazin priznala da su za njen savršeno ravan stomak zaslužni trbušnjaci u teretani.

138 Modne vesti: Hit naslovnice i nova sportska odeća

Net-a-Porter lansirao novu kolekciju za aktivne ljude

Net-a-Porter ne samo da će prodavati dizajnerske haljine i brendiranu obuću, već će svoju ponudu obogatiti i sportskom odećom.

Aktiviraće se na polju sportske kolekcije, koja će uskoro zaživeti i nosiće naziv “Net-a-Sporter”.

Očekuje se da će prvi set izaći 9. jula, a ova novina označila bi saradnju velikih brendova, pa će u ponudi biti Adidas by Stella McCartney, ali i Nike i Lucas Hugh, koji će udružiti snage.

229 Modne vesti: Hit naslovnice i nova sportska odeća

Sijera na naslovnici magazina za venčanja

Na naslovnici za avgust-septembar magazina Brides” našla se Sijera, koja je zablistala u konzervativnoj haljini držeći predivan buket od ruža.

Haljinu od čipke potpisuje brend Reem Acra, a Sijera je lepša nego ikad pre!

Za njen “veliki” dan ona priprema nešto elegantno i specifično, a o detaljima i novostima takođe je pričala u intervjuu za ovaj magazin.

328 Modne vesti: Hit naslovnice i nova sportska odeća

Izvor fotografija: www.vogue.co.uk, www.glamourmagazine.co.uk

Violeta Stojanović

Comments