Ana Beatris Baros zaštitno lice brenda Intimissimi

Jedan od najpoznatijih brendova donjeg veša na svetu, Intimissimi, odabrao je brazilskog modela Anu Beatris Baros za zaštitno lice jesenje kampanje, nakon što je ova prelepa manekenka već krasila kampanju ovog brenda lansiranu povodom održavanja Svetskog prvenstva u julu ove godine. Fotografije su snimane u Areni u Veroni, a njih je radio Rasel Džejms. Ana izgleda veoma seksepilno u crnim i modelima donjeg veša napravljenim od čipke, po kojima je ovaj brend i prepoznatljiv.

modne vesti intimissimi kristen stjuart i inteview ana beatris baros Modne vesti: Intimissimi, Kristen Stjuart i Interview modne vesti intimissimi kristen stjuart i inteview ana beatris baros zastitno lice Modne vesti: Intimissimi, Kristen Stjuart i Interview modne vesti intimissimi kristen stjuart i inteview kampanja Modne vesti: Intimissimi, Kristen Stjuart i Interview

Kristen Stjuart na naslovnici magazina “Elle”

Popularna američka glumica Kristen Stjuart krasi naslovnicu i editorijal septembarskog izdanja magazina “Elle”. Poznata kao glumica koja može na pravi način da izrazi emocije i da se potpuno transformiše iz uloge u ulogu, Kristen je i na ovom snimanju pokazala svoju mističnu stranu. U intervjuu koji je dala za magazin bila je mnogo otvorenija, jer je govorila o karijeri, svom životu nakon što je stekla popularnost i planovima za budućnost.

modne vesti intimissimi kristen stjuart i inteview elle Modne vesti: Intimissimi, Kristen Stjuart i Interview

Šest naslovnica septembarskog izdanja magazina “Interview”

Septembarsko izdanje magazina “Interview” sadržaće šest različitih naslovnica. Na njima se nalaze poznate žene iz sveta mode i filma, koje su birali fotografi ovog magazina, jer su one za njih oličenje istinske lepote. Tako je Stiven Klajn odabrao Nikol Kidman, dok su se Patrik Demarkelijer i Mert & Markus odlučili za Kiru Najtli i Naomi Kembel. Osim ovih poznatih lepotica, na naslovnicama su se našle još i Amber Valeta, Lea Sejdoks i Darija Verbovi.

modne vesti intimissimi kristen stjuart i inteview kira najtli1 Modne vesti: Intimissimi, Kristen Stjuart i Interview modne vesti intimissimi kristen stjuart i inteview naomi kempbel1 Modne vesti: Intimissimi, Kristen Stjuart i Interview

Jasna Đorđević

Comments