Prijateljstvo ovekovečeno zajedničkim fotografijama

Poznato je da se Aleksa Čang i Popi Delevinj i privatno druže i da, kad su njih dve u pitanju, ne postoji ni trunka sujete.

One su najpopularnije devojke na svetskoj modnoj sceni, a kako bi pokazale uzajamnu ljubav, pozirale su u čizmama Izabel Marant, čipkanim haljinama, ali i u odeći koja je inspirisana kaubojskim stilom.

Na snimanju su se divno zabavljale, a evo konačnog proizvoda:

118 Modne vesti: Jedno prijateljstvo i manekenke sa četiri strane sveta 210 Modne vesti: Jedno prijateljstvo i manekenke sa četiri strane sveta

Garderoba Stele Makartni zbunjujuća za kupce

Najnoviji izum poznatog brenda Stella McCartney jesu veganske torbe, koje zaista liče na kožne, ali… da li su?

Kupci su postali nesigurni po tom pitanju i malo sumnjičavi, a evo kako Stela odgovara na njihove nedoumice: “Sve je to prava koža. Nemojte nikome reći! Učinilo mi se da su svi ekološki prihvatljivi materijali i proizvodi postali dosadnjikavi”.

Hm, opet nam nije jasno!

No, na kraju se izvukla rekavši da u izradi istih koriste kvalitetne biljne premaze i materijale.

Inače, Makartnijeva je ovih dana u Milanu predstavila kolekciju za 2015. godinu, pa se nadamo da ubuduće neće biti tako zbunjujuća.

310 Modne vesti: Jedno prijateljstvo i manekenke sa četiri strane sveta

Nova Balmain crno-bela kampanja

Ruku na srce, malo više crna nego bela, no, da vidimo o čemu je reč!

Najnovija kampanja brenda Balmain ugledala je svetlost dana, a u njoj šest modela, od kojih je samo jedna manekenka bele puti i to Kara Delevinj.

Kara se odlično snašla među ovom družinom, a društvo joj na fotografijama prave: Džordan Dan, Isani Brito, Isa Liš, Binks Volton i Kajla Skot.

Manekenke su ponele animal print kombinacije, a “kampanja sa modelima sa četiri različite strane sveta reflektuje sadašnjost i lepotu”.

48 Modne vesti: Jedno prijateljstvo i manekenke sa četiri strane sveta

Izvor fotografija: www.elle.rs, www.elle.hr, www.buro247.hr

Violeta Stojanović

Comments