Kara Delevinj za naslovnu stranu “Vogue UK”

Poznata manekenka, Kara Delevinj našla se po treći put na naslovnoj strani magazina “Vogue” u izdanju za Veliku Britaniju. Pre toga Kara je u martu 2013. godine i februaru 2014. krasila naslovnu stranu ovog magazina.

Fotografije za ovo specijalno septembarsko izdanje radio je Mario Testino inspirisan 60-tim godinama, pa je naslovna strana urađena u vintidž stilu.

 Kara Delevinj Vogue Modne vesti: Kara Delevinj, Christian Louboutin i Guess

Christian Louboutin lansirao lak za nokte

Jedan od najpoznatijih bredova obuće na svetu  Christian Louboutin, izbacio je u prodaju lak za nokte. Brend koji je poznat po crvenom đonu na cipelama upravo je izbacio svoju prvu kolekciju lakova za nokte što predstavlja njegov debi u svetu kozmetike. Oni su u prvi plan stavili kvalitet jer dva nanošenja daju debljinu kao dvadeset slojeva klasičnog laka. Štiti od UV zraka i daje sjaj noktima. U prodaji je trenutno samo jedna nijansa a od kraja avgusta u prodaju će se naći svih 13.

Louboutin lak za nokte Modne vesti: Kara Delevinj, Christian Louboutin i Guess

Kampanja za Guess

Jesen u Guess-u izgleda veoma sunčano zahvaljujući modelima Samanti Hops, Bojani Krsmanović i Sandri Helberg kao i fotografima Klaudiji i Raflu Plumansu. U kampanji modeli nosi komade iz Guess kolekcije za jesen zimu među kojima su čizme i krzna. Iako je u pitanju jesenja kolekcija, fotografije su urađene u stilu letnjih kampanja samo što je akcenat upravo na na čizmama i krznu.

Guess1 Modne vesti: Kara Delevinj, Christian Louboutin i Guess Guess Modne vesti: Kara Delevinj, Christian Louboutin i Guess

Mirjana Radojević

Comments