Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Kara Delevinj zaštitno lice novog parfema brenda Tom Ford

Britanski model Kara Delevinj uradila je set senzualnih fotografija za novu reklamnu kampanju brenda Tom Ford, za parfem “Black Orchid”, na kojima je pozirala gola fotografu Mariju Sorentiju sa bočicom parfema u rukama. Ovaj parfem u sebi sadrži note crne orhideje i začina, nalazi se u crnoj bočici sa prepoznatljivim zlatnim detaljima ovog brenda i glamurozan je i provokativan u isto vreme.

modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev tom ford Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev

Nova kolekcija modne kuće H&M

Nakon revije koja je održana u februaru, modna kuća H&M objavila je lookbook za jesenju Studio kolekciju za 2014. godinu. Fotografije ovog lookbooka krasi danski model Nađa Bender, koja se na njima pojavljuje u senzualnim haljinama, pomalo glomaznim odelima, džemperima i prevelikim jaknama.

modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev studio kolekcija Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev kolekcija Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev

Nina Dobrev pozirala za magazin “Alexa”

Popularna glumica Nina Dobrev pozirala je za poslednje izdanje lajfstajl magazina “Alexa” koji izlazi kao dodatak magazina “New York Post”. Zvezda serije “Vampirski dnevnici” na fotografijama koje je radio Randal Slavin pojavljuje se u predivnim damskim haljinama, dok je u intervjuu koji je dala za magazin između ostalog govorila i o tračevima da je bila u vezi sa Orlandom Blumom i Benom Mekenzijem.

modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev alexa Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev editorijal Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev intervju Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev

Jasna Đorđević

Editors choice