Revija visoke mode brenda Versace

Donatela Versaće predstavila je svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2014, a inspiracija za najnovije kreacije bile su pedesete.

I ovog puta Donatela je ostala dosledna sebi, pa Street Style kombinacije nisu mogle da utiču na njen rad, a ona je predstavila luksuzne haljine sa dozom elegantnog i raskošnog.

U ponudi za zimski period ove godine biće dugačke haljine, ali i jakne sa naglašenim ramenima, dok su za večernje prilike u ponudi haljine sa raskošnim donjim delom, velikim detaljima, prorezima i autentičnim aplikacijama.

139 Modne vesti: Kreacije vredne divljenja

Model Valeri Kofman je nova zvezda brenda Saint Laurent

Svojom pojavom, ali i najnovijim slikama ruska manekenka Valeri oduševila je mnoge.

U kampanji za jesen 2014. ona pozira u crnom autfitu sa belom kragnom, a ono što posebno upada u oči jeste haljina u dobrom, starom holivudskom stilu.

Ovo je autfit koji bi svaka žena mogla da ponese, a ovaj brend je još jednom dokazao da je sa razlogom na vrhu modne industrije.

230 Modne vesti: Kreacije vredne divljenja

Iza scene: Minut-dva sa Viktorijom Bekam

Kao što verovatno znate na naslovnici avgustovskog izdanja magazina “Vogue” našla se Viktorija Bekam.

Ova divna, modna priča kulminirala je videom u kom možete videti kako se Viktorija sprema za set, ali i kako pozira, namešta se itd.

U intervjuu koji je dala za renomirani časopis, ona je pričala o svom detinjstvu, najranijim sećanjima, ali je i pohvalila rad velikog magazina “Vogue”, kada je konstatovala da voli da radi samo sa najboljim ljudima. 

329 Modne vesti: Kreacije vredne divljenja

Uživajte u videu koji sledi!

Izvor fotografija: www.buro247.hr, www.fashiongonerogue.com

Violeta Stojanović

Comments