Instagram patike

Ne može proći dan, a da ne fotkate nešto i to ne postavite na Instagram. Zapravo, proveravate profil i divite se svojim fotkama iz minuta u minut. Ako stvari tako stoje Adidas ima za vas fantastičnu inovaciju.

Adidas razvija aplikaciju koja će vam omogućiti da motive sa svojih fotki na Instagramu, prenesete direktno na patike! Ova aplikacija biće omogućena prvenstveno na modelu ZX Flux, dok se cena još uvek ne zna. Regularan model ovih patika trenutno košta oko 8,000 RSD.

10299766 1507042149524293 890280235 n Modne vesti: Lepe, ali i tužne novosti iz modnog sveta

Brazilska fudbalska zvezda za Police!

Brend Police predstavio je novi model naočara za sunce, potpuno odvažnog dizajna, koji je posebno osmišljen za talentovanog (i preslatkog, moramo dodati) brazilskog fudbalera Nejmara Džuniora.

Model sunčanih naočara je u vintage fazonu, a karakteristična obeležja brenda unapređena su novim kreativnim idejama, poput krilca u dve boje, kontrastnoj mat i sjajnoj.

S1948 GROUP 770x790 Modne vesti: Lepe, ali i tužne novosti iz modnog sveta

Prerani odlazak velikog modnog učitelja

Modna scena velike Britanije, ali i ona evropska, oplakuje prerani odlazak profesorke Luis Vilson, koja je bila jedan od vodećih predavača na prestižnom fakultetu umetnosti i dizajna “Central Saint Martins” u Londonu.

Jedan od njenih studenata bio je i Aleksandar Mekvin, koga je izuzetno volela.

Njen uticaj na današnji modni svet meri se širokim razmerama, o tome govori i nagrada kojom je pre pet godina odlikovana za svoje zasluge u modnoj industriji. Luis je preminula u 52. godini života, u snu.

profimedia 0123338947 525x790 Modne vesti: Lepe, ali i tužne novosti iz modnog sveta

Maja Bunčić

Comments